Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
020 690190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Halens ostotiedot

Rekisteriseloste

Laatimispäivä
Halens 1997

Rekisterinpitäjä

Halens ab
y-tun. 1082726-3
Pl 1300
00002 Helsinki
Puh 0206 90190

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Anna Thorander
Halens ab
Risängsgatan 4-6
50187 Borås
Ruotsi

Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin tarkoitus

Halens AB:n emoyhtiö Consortio Fashion Group AB:n ja sen tytäryhtiöt ja yhteistyökumppanit käyttävät henkilötietojasi asiakassuhteemme ylläpitoa varten ja markkinointitarkoituksiin postitse, puhelimitse tai muita sähköisiä viestimiä käyttäen.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite ja henkilötunnus.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaat

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto ja tietojen siirto eu:n tai euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti Halensin tai sen emoyhtiön Consortio Fashion Group AB:n tai sisaryhtiöiden ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käyttöoikeus myönnetään henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella konsernin työntekijöille. Asiaton pääsy rekisteriin on estetty tehokkaalla fyysisellä ja teknisellä suojauksella.

Toimituskulut ja hinnat

Pienin toimitettava tilaus on 5,95 €. Halensin kuvaston tuotteita toimitetaan ainoastaan suomalaisiin osoitteisiin. Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%. Tilille/laskulle ostettaessa hintoihin lisätään 6€ toimitusmaksu. Käteisellä ostettaessa toimituskulun lisäksi ennakkomaksu 4€. Kuvaston hinnat ovat voimassa, kunnes tuote esitellään uudessa kuvastossa. Luettelon voimassaoloaikana hinnat voivat muuttua ainoastaan Halensista riippumattomista syistä, esim jos julkiset maksut, raaka-ainehinnat tai valuuttakurssit muuttuvat rajusti. Oikeus mahdollisiin virheisiin varataan. Painoteknillisistä syistä kuvaston värit saattavat poiketa hieman todellisista väreistä.

Maksutapa

Voit valita neljästä eri maksuvaihtoehdosta kun teet ostoksia meillä. Laskutus ja tili ovat kaikkein edullisin vaihtoehto, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden maksaa postiennakolla, PayPal ja maksukortilla.

  • Hyväksymme Visa ja MasterCard- kortit.
  • Korttimaksu toimii vain online-tilauksissa, korttimaksua ei voi käyttää puhelimitse tai postitse tapahtuviin tilauksiin.
  • Jos tilauksesi jostain syystä peruuntuu, palautamme rahat takaisin kortillesi.
  • Kaikki tapahtumat salataan, jotta maksutapahtumasi ovat turvallisia.

Jos korttimaksu on hyväksytty, summa varataan kortiltasi heti ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Summa vähennetään tililtäsi kun lähetämme tilauksesi. Jos tilauksesi jostain syystä peruuntuu, palautamme rahat takaisin kortillesi. Jos korttimaksua ei hyväksytä, tilauksesi peruutetaan. Ota yhteyttä pankkiisi tai kortin toimittajaan, jos sinulla on kysyttävää asiasta.

Kun ostat kortilla suojaamme tietojasi käyttäen SSL-salausta. SSL on lyhenne sanoista Secure Sockets Layer ja on ominaisuus, jonka avulla kaikki tiedot jotka lähetetään ostajan ja myyjä välillä, ovat salattuja. Se tarkoittaa, että tietoa, joka kulkee suojatun yhteyden kautta, ei voi ulkopuolinen lukea/ nähdä. Meidän maksupalvelun tarjoaja DIBS Payment Services AB (www.dibs.se) käsittelee kortin tiedot luottamukselliseti kansainvälisen turvallisuuden standardin, PCI DSS mukaan.

Lunastamaton paketti

Jos et nouda tilaamaasi tuotetta tai ilmoita meille käyttäväsi peruutusoikeuttasi veloitamme sinulta käsittelymaksun, palautusmaksun sekä käsittelykustannukset yhteensä 15 €.

Peruutusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän sisällä siitä kun olet saanut tilausvahvistuksen ja tuotteet. Peruutuksen voit tehdä siten, että lähetät meille säädetyssä määräajassa (14 päivää) ilmoituksen halustasi käyttää peruutusoikeuttasi ja lähetät tuotteen takaisin meille. Jos teet peruutuksen ilman, että noudat tuotetta postista, tulee sinun ilmoittaa siitä meille (katso tarkemmin lunastamaton paketti). myös peruuttaa ostosi myös siinä tapauksessa, että yksi tai useampi tuotteista toimitetaan jälkitoimituksena tai sille annetaan uusi toimitusaika. Siinä tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Peruuttamisilmoitukseen voit jos haluat käyttää peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollinen.

Peruutusoikeuden käyttäminen

Palauta tuotteet käyttämättöminä, mielellään alkuperäisessä pakkauksessa. Ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä meikit ja parfyymit tulee palauttaa avaamattomissa pakkauksissa. Liitä mukaan palautusseteli ja mielellään kerro myös syy palautukseen. Käytä palautussetelissä olevaa osoitelappua.

Vaihto-oikeus

Sinulla on oikeus vaihtaa tuote veloituksetta. Emme kuitenkaan vaihda ihon- tai hiustenhoitotuotteita emmekä meikkejä tai parfyymisettejä hygieenisistä syistä jos ne palautetaan rikkinäisissä pakkauksissa.

Palautus- tai vaihto-oikeuden käyttö

Palauta tuotteet käyttämättöminä, mielellään alkuperäisessä pakkauksessa. Palauta kaikki osat, vaikka ne olisivat rikkinäisiäkin. Liitä mukaan palautusseteli ja mielellään kerro myös syy palautukseen. Käytä palautussetelissä olevaa osoitelappua (postimaksu maksettu/asiakaspalautus). Sinulla on oikeus vaihtaa tuote veloituksetta. Emme kuitenkaan vaihda ihontai hiustenhoitotuotteita emmekä meikkejä tai parfyymisettejä hygieenisistä syistä jos ne palautetaan rikkinäisissä pakkauksissa. Jos tuotetta on käytetty tai muutettu vastaa kuluttaja mahdollisesta tavaran arvon vähenemisestä. Jos kyseessä on vaihto tai palautus olet sinä vastuussa kuljetuksesta. Säilytä takuu/lähetyslista kunnes palautus on käsitelty. Lähetyslistassa on palautuskollin numero jota tulee käyttää mahdollisten reklamaatioiden yhteydessä. Jos olet tilannut enemmän kuin yhden tuotteen mutta et palauta niitä kaikkia emme korvaa käsittelymaksua tai postiennakkomaksua sillä toimituskulut ovat samat riippumatta tilattujen tuotteiden määrästä.

Takaisinmaksu

Takaisinmaksu tehdään kun peruutusilmoitus/tuote on palautunut takaisin meille, kuitenkin enintään 14 päivän kuluessa. Jos olet lasku- tai tiliasiakas tehdään palautus tilillesi. Jos olet tehnyt ostoksen postiennakolla maksetaan se sinulle takaisin. Jos olet maksanut kortilla palautamme rahat takaisin kortillesi. Jos palautat koko ostoksen, palautamme sinulle myös toimitusmaksun ja mahdolliset postiennakkomaksut.

Henkilötiedot

Halens AB vastaa Sinun meille asiakkaana antamiesi henkilötietojen käsittelystä. Halens AB:n emoyhtiö Consortio Fashion Group AB:n ja sen tytäryhtiöt ja yhteistyökumppanit käyttävät henkilötietojasi asiakassuhteemme ylläpitoa varten ja markkinointitarkoituksiin postitse, puhelimitse tai muita sähköisiä viestimiä käyttäen. Voit vaatia henkilötietojesi oikaisemista, poistamista tai ilmoittaa, etteivät muut yhtiöt kuin Halens AB saa käyttää henkilötietojasi suoramainontaan, kirjoittamalla meille osoitteeseen Halens PL 1140, 00002 Helsinki. Halens AB:n asiakkaana Sinulla on oikeus lähettää kerran vuodessa kirjallinen pyyntö edellä mainittuun osoitteeseen saadaksesi tietää, mitä Sinua koskevia tietoja meillä on talletettuna jakuinka niitä käytetään.

Alennukset

Alennusten ehdot löytyvät mainoksesta, jossa alennus on esitelty. Alennukset ovat voimassa palautuksen jälkeen, jos pitämiesi tuotteiden arvo on alennusten ehtojen mukainen.

Riitatilanteet ja lainvalinta

Mikäli tuote on viallinen tai vahingoittunut, ota yhteyttä meihin tilanteen korjaamiseksi. Yritämme aina ratkaista erimielisyydet molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla.  Mikäli yhteisymmärrykseen asiassa ei päästä, on sinulla mahdollisuus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Tutustu kuluttajariitalautakunnan valituksen teko-ohjeisiin täältä: http://www.kuluttajariita.fi/sv/index.html (Peruste Kuluttajansuojalaki 1211/2013 6.Luku 9 § kohta 21)

Voit myös käyttää EU-komission online valitus-portaalia. Tämä on erityisen tärkeää jos asut jossain toisessa EU-maassa kuin Suomessa. Tee valitus osoitteessa http://ec.europa.eu/consumers/odr/- lisää valitukseen myös meidän sähköpostiosoitteemme
claim@halens.comKöpinformation & villkor

Priser

Minsta beställningsvärde 5,95 €. Varor ur Halens sortiment levereras enbart till adresser i Finland. Moms(24%) är inräknad i alla priser. Expeditionsavgift 6€ tillkommer vid konto/fakturaköp och på kontantköp även förskottsavgift 4 €. Priserna i katalogen gäller tills varan presenteras i en ny katalog. Under katalogens gilitghetstid ändrar vi priserna endast om t ex skatter, råvarupriser eller valutakurser förändras kraftigt. Halens reserverar sig mot eventuella tryckfel i katalogen. Av trycktekniska skäl kan katalogens färger avvika något från verkligheten.

Betalsätt

Du kan välja mellan fyra olika betalsätt när du handlar hos oss. Faktura och konto är våra mest fördelaktiga alternativ, men vi erbjuder även möjligheten att betala med postförskott, PayPal och betalkort.
  • Vi accepterar Visa och MasterCard.
  • Kortbetalning fungerar endast vid onlinebeställningar och går inte välja via telefon eller brevorder.
  • Vid eventuella returer betalas pengarna tillbaka till ditt kort.
  • Alla transaktioner krypteras för en säker betalning

Om kortbetalningen blir godkänd kommer beloppet att reserveras omgående och du får en orderbekräftelse skickad till din email. Beloppet dras från ditt konto när vi skickar din beställning. Vid retur återbetalas pengarna till ditt kort. Om kortbetalningen inte godkänns kommer din beställning att annulleras. Vänligen kontakta din bank eller kortleverantör om du har frågor som rör detta

Vid köp med kort skyddar vi dina uppgifter med hjälp av SSL-kryptering. SSL står för Secure Sockets Layer och är en funktion som gör att all information som skickas mellan köparen och säljaren krypteras. Det betyder att informationen går genom en säker förbindelse och att dina kortuppgifter inte kan läsas av utomstående.

Outlöst paket

Om du inte hämtar ut leveransen och ej heller meddelar Halens att du önskar utnyttja ångerrätten, debiteras expeditionsavgift, returfrakt och hanteringskostnader, f.n. totalt 15 €.

Ångerrätt

Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att orderbekräftelse och varor mottagits. Det gör du genom att inom ångerfristen (14 dagar) lämna eller sända oss ett meddelande att du önskar utnyttja ångerrätten och sända tillbaka varan. Du kan även ångra ditt köp om en/flera varor blir restnoterade eller får nytt leveransbesked. Kontakta i så fall kundtjänst. Ångrar du köpet utan att hämta ut leveransen måste du meddela oss (se Outlöst paket ). Ångrar du köpet kan du om du vill använda ångerblanketten men dess användning är inte obligatoriskt.

Utnyttjande av ångerrätt

Sänd tillbaka varan oförändrat skick, gärna i originalförpackningen. Produkter inom hudvård, make up, hårvård, och parfym-set innehållandes hudvårdsprodukter returneras i obruten förpackning. Bifoga retursedeln och ange gärna returorsak. På retursedeln finns en adresslapp (förbetald kundretur) som bör användas. Är varan inte oförändrat skick kan avdrag för ev värdeminskning göras på returbeloppet.

Utnyttjande av retur/bytesrätt

Sänd tillbaka varan i oförändrat skick, gärna i originalförpackningen. Returnera samtliga delar, även om de skulle vara trasiga. Bifoga retursedeln och ange gärna returorsak. På retursedeln finns en adresslapp (förbetald kundretur) som bör användas. Du får byta avgiftsfritt till en annan vara. Vi byter inte produkter inom hudvård, makeup, hårvård och parfym-set innehållandes hudvårdsprodukter p.g.a hygieniska skäl om dessa returneras i bruten förpackning. Är varan inte i väsentligt oförändrat skick kan avdrag för ev värdeminskning göras på returbeloppet. Om en vara är felaktig eller felexpedierad, så betalar Halens returfrakten. Vid byte eller retur står du för transportrisken. Spara alltid garanti/följesedeln tills returen är avklarad, där står ditt returkollinummer, som skall används vid eventuell reklamation. Om du beställer fler varor än en och inte returnerar alla, betalar vi inte tillbaka expeditionsavgiften eller ev. postförskott då avgifterna är samma oavsett antal varor som beställts.

Återbetalning

Sker så snart ångermeddelande/retur mottagits, dock senast inom 14 dagar. Är du faktura- eller kontokund gottskrivs ditt konto. Är du postförskottskund sker en återbetalning. Har du använt ett betalkort återbetalas pengarna till ditt kort. Ångrar du hela köpet återbetalas även expeditionsavgift och ev. postförskottsavgift.

Personuppgifter

Halens är registeransvarig för behandlingen av de personuppgifter som Du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas för att upprätthålla vår kundrelation och för marknadsföringsändamål, såväl generella som selektiv via post, telefon eller andra elektroniska media av Halens moderbolag Consortio Fashion Group AB jämte dess dotterbolag och samarbetspartners. Du kan genom att skriva till Halens, PL 1300,00002 Helsinki, få veta vilka uppgifter som behandlas, begära att Dina peronuppgifter rättas, tas bort eller anmäla om Du vill att uppgifterna skall användas för direktmarknadsföring av annat företag än Halens. Som kund hos Halens har Du rätt att en gång per år efter skriftlig begäran till ovanstående adress få information om vilka uppgifter om Dig om finns i våra register och hur de används.

Rabatter

Rabattvillkoren finner du i den reklam, där rabatten presenterats. Rabatterna gäller efter retur, om värdet på de varor du behållit följer rabattvillkoren.