Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
020 690190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Halens-laskun ja -tilin ehdot/villkor betalningsformer

5-2-2014

Maksutapa
Voit valita neljästä eri maksuvaihtoehdosta kun teet ostoksia meillä. Laskutus ja tili ovat kaikkein edullisin vaihtoehto, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden maksaa postiennakolla, PayPal ja maksukortilla.

  • Hyväksymme Visa ja MasterCard- kortit.
  • Korttimaksu toimii vain online-tilauksissa, korttimaksua ei voi käyttää puhelimitse tai postitse tapahtuviin tilauksiin.
  • Jos tilauksesi jostain syystä peruuntuu, palautamme rahat takaisin kortillesi.
  • Kaikki tapahtumat salataan, jotta maksutapahtumasi ovat turvallisia.

Jos korttimaksu on hyväksytty, summa varataan kortiltasi heti ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Summa vähennetään tililtäsi kun lähetämme tilauksesi. Jos tilauksesi jostain syystä peruuntuu, palautamme rahat takaisin kortillesi. Jos korttimaksua ei hyväksytä, tilauksesi peruutetaan. Ota yhteyttä pankkiisi tai kortin toimittajaan, jos sinulla on kysyttävää asiasta.

Kun ostat kortilla suojaamme tietojasi käyttäen SSL-salausta. SSL on lyhenne sanoista Secure Sockets Layer ja on ominaisuus, jonka avulla kaikki tiedot jotka lähetetään ostajan ja myyjä välillä, ovat salattuja. Se tarkoittaa, että tietoa, joka kulkee suojatun yhteyden kautta, ei voi ulkopuolinen lukea/ nähdä. Meidän maksupalvelun tarjoaja DIBS Payment Services AB (www.dibs.se) käsittelee kortin tiedot luottamukselliseti kansainvälisen turvallisuuden standardin, PCI DSS mukaan.

PayPal
Kun valitset maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Maksun kirjauduttua Halensin järjestelmään, ostoksesi toimitetaan sinulle suunnitelmien mukaisesti.

Halens-Lasku
Jos olet jo aiemmin ollut Halensin asiakkaana, voit saada hakemuksesi hyväksytyksi jo puhelimessa tuotteita tilatessasi. Muussa tapauksessa sinun on täytettävä kirjallinen hakemus ja lähetettävä se meille. Voit myös täyttää hakemuksen Internetissä. Luottotietosi saatetaan tarkistaa.

Maksaminen
Maksat yhdellä kertaa koko summan, joka sisältää laskutusmaksun (tällä hetkellä 1,90€). Laskuun ei lisätä korkokuluja. Rahtikulut 6€ lisätään laskuun. Jos maksua ei suoriteta ajoissa, Halensillä on oikeus periä muistutusmaksu (tällä hetkellä 5€). Halens pidättää oikeuden muuttaa muistutusmaksun suuruutta sopimuskauden aikana. Jos lasku maksetaan vain osittain tai laskua ei makseta lainkaan, maksamaton osuus Halens-laskusta siirretään korolliselle Halens-tilille kulloinkin voimassa olevien Halens-tilin ehtojen mukaan.

Halens-Tili
Tilinhaltija vastaa tiliostojen sekä veloitettujen korkojen, maksujen ja muiden kulujen maksamisesta. Hyödyntäessään tilin luotto-ominaisuutta tilinhaltija sitoutuu maksamaan vähintään hänelle ilmoitetun pienimmän summan kuukausittain. Pienin maksettava summa lasketaan siten, että kulloinkin hyödynnetty luotto tulee maksetuksi takaisin niin monen kuukauden kuluessa kuin mitä hakemuksessa on ilmoitettu. Summa on kuitenkin vähintään 8€. Tiliote lähetetään joka kuukausi. Maksun on oltava Halensillä, tilinumerolla FI89 1820 3000 0206 77, viimeistään kunkin kuukauden eräpäivänä. Maksumuistutuksen, myöhästymismaksun ja viivästyskoron välttämiseksi maksu on suoritettava hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Jos tilinhaltija ei maksa määrättyä kuukausimaksua, Halensillä on oikeus veloittaa tililtä maksumuistutusta vastaava summa (tällä hetkellä 5€) sekä myöhästymismaksu (tällä hetkellä 5€). Tilinhaltijalla on oikeus maksaa luottovelkansa etuajassa osittain tai kokonaan ilman lisäkuluja. Jos tilinhaltija on suorittanut maksunsa ajoissa ja muutoin noudattanut tiliä koskevia määräyksiä viimeisten neljän kuukauden aikana, hänellä on oikeus hyödyntää yksi lyhennysvapaa kuukausi. Korko ja ilmoitusmaksu veloitetaan lyhennysvapaata kuukautta hyödynnettäessä. Tällöin myös takaisinmaksuaika pitenee. Jos luottoa käytetään uudelleen lisäostojen tai käteisnoston kautta, luoton voimassaoloaika pitenee. Halensillä on oikeus siirtää tai pantata saatavansa toiselle luotonantajalle. Uusi luotonantaja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Saatavan siirtäminen tai panttaaminen uudelle luotonantajalle ei vaikuta tilinhaltijan asemaan.

Korot ja kulut
Jos erityisesti muuta ei ole ilmoitettu, tämän tilin korko lasketaan kuukausikorkokannan mukaan, joka on tällä hetkellä 1,83 % (joulukuu 2010). Korko lasketaan kulloinkin maksamattomalle luotolle. Jos tilillä on velkaa ilmoitushetkellä, peritään ilmoitusmaksu (tällä hetkellä 1,95€). Nimellinen vuosikorko on tällä hetkellä 21,96 %. Korko lisätään loppusummaan kuukausittain. Todellinen korko 27,42%. Jos esimerkiksi teet ostoksia 500€:n arvosta ja maksat luoton pois 12 kuukauden kuluessa, kokonaiskulut ovat 588€. Jos et jostain syystä maksaisi kuukausilyhennystäsi, lisätään sen kuukauden todellinen korko luottopääomaan, ja erääntyvälle luottopääoman lyhennykselle sekä todelliselle korolle lasketaan viivästyskorko. Mahdollinen viivästyskorko on todellisen koron suuruinen. Viivästyskorkoa ei kuitenkaan lasketa viivästyskorolle. Korkokantoja ja maksuja saa muuttaa, kun se on luottopoliittisten päätösten nojalla perusteltua, Halensin lainanottokulujen kasvaessa tai sellaisen muiden kulujen nousemisen perusteella, jota Halens ei voinut aiheellisesti odottaa sopimusta solmittaessa. Nykyiset ehdot ja hinnat ovat nähtävissä
osoitteessa www.halens.fi. Luotonottajan vaihtaminen Luoton siirtäminen toiselle fyysiselle henkilölle edellyttää Halensin kirjallista suostumusta.

Myönnetty luotto
Halens määrittelee ostoksien suurimman luottorajan. Halens pidättää oikeuden tarkistaa luottotiedot sekä mahdollisuuden rajoittaa luoton määrää. Jos luotonsaannin edellytykset muuttuvat luoton voimassaoloaikana, Halensillä on oikeus alentaa aiemmin myönnettyä luottorajaa sellaiselle tasolle, joka on Halensin mielestä kohtuullinen. Luottorajaa voidaan tällä perusteella alentaa alentamishetkellä olevaan tilivelan määrään saakka. Luottoraja katsotaan alennetuksi yksi päivä kirjallisen ilmoituksen lähettämisen jälkeen tai välittömästi suullisen ilmoituksen jälkeen. Jos tiliä hoidetaan hyvin, Halens voi, jollei toisin sovita, vähitellen korottaa luoton määrää 2 000€ saakka ilman hakemuksen uusimista.

Maksumuistutus
Maksumuistutuksesta veloitetaan 5€ jokaiselta kerralta. Halens pidättää oikeuden muuttaa muistutusmaksun suuruutta sopimuskauden aikana. Ellei määrättyä maksua suoriteta yhden kuukauden kuluessa eräpäivästä ja jos se on suuruudeltaan yli 5 % luoton alkuperäisestä määrästä tai jos maksamaton määrä on Halensin koko jäljellä oleva saatava, eikä sitä ole maksettu senkään jälkeen, kun takaisinmaksua koskeva vaatimus on toimitettu tilinhaltijalle, Halensillä on oikeus vaatia koko velan takaisinmaksua mukaan lukien erääntyneet korot. Halensillä ei ole tätä oikeutta silloin, kun takaisinmaksu viivästyy tilinhaltijan sairauden tai työttömyyden tai jonkin muun tilinhaltijasta riippumattoman syyn vuoksi, ellei tämä ole viivästyksen pituus ja muut olosuhteet huomioon ottaen Halensille kohtuutonta. Vaatimus takaisinmaksusta saa tulla voimaan aikaisintaan neljän viikon kuluessa, ja jos tilinhaltijaa on jo aikaisemmin huomautettu myöhästymisestä, aikaisintaan kahden viikon kuluessa siitä, kun vaatimus on jätetty tai lähetetty tilinhaltijalle. Jos tilinhaltija maksaa viivästyneen määrän tämän ajan kuluessa, irtisanominen peruuntuu. Mahdolliset perintäkulut veloitetaan lain mukaan.

Irtisanominen
Kumpikin sopimuksen osapuoli voi irtisanoa Halens-tilin kirjallisesti. Irtisanomisaika on 30
päivää. Tilinhaltijalla on tässä tilanteessa oikeus suorittaa jäljellä olevat maksut tilisopimuksen mukaisesti. Jos tilinhaltija olennaisesti rikkoo sopimusta, Halens voi vaatia koko luoton välitöntä takaisinmaksua, mukaan lukien erääntyneet korot sekä 5€ sopimusrikkomusta koskevasta muistutuksesta. Vaatimus takaisinmaksusta saa tulla voimaan aikaisintaan neljän viikon kuluessa, ja jos tilinhaltijaa on jo aikaisemmin huomautettu sopimuksen rikkomisesta, aikaisintaan kahden viikon kuluessa siitä, kun vaatimus on jätetty tai lähetetty tilinhaltijalle. Jos luotonsaaja oikaisee sopimusrikkomuksen tämän ajan kuluessa, irtisanominen peruuntuu. Mahdolliset perintäkulut veloitetaan lain mukaan. Tilinhaltijalla on oikeus maksaa luotto etuajassa ilman lisäkuluja.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Vertailun helpottamiseksi tilinhaltijalla on oikeus saada luoton keskeiset tiedot vakiomuotoisella eurooppalaisella kuluttajaluottotietojen lomakkeella ennen kuin luottosopimus tehdään.

SEKI (PDF)

Osoitteenmuutos
Nimen- ja osoitteenmuutokset on ilmoitettava välittömästi Halensin asiakaspalveluun.

Henkilötiedot
Halens AB vastaa Sinun meille asiakkaana antamiesi henkilötietojen käsittelystä. Halens AB:n emoyhtiö Consortio Fashion Group AB:n ja sen tytäryhtiöt ja yhteistyökumppanit käyttävät henkilötietojasi asiakassuhteemme ylläpitoa varten ja markkinointitarkoituksiin postitse, puhelimitse tai muita sähköisiä viestimiä käyttäen. Voit vaatia henkilötietojesi oikaisemista, poistamista tai ilmoittaa, etteivät muut yhtiöt kuin Halens AB saa käyttää henkilötietojasi suoramainontaan, kirjoittamalla meille osoitteeseen Halens PL 1140, 00002 Helsinki. Halens AB:n asiakkaana Sinulla on oikeus lähettää kerran vuodessa kirjallinen pyyntö edellä mainittuun osoitteeseen saadaksesi tietää, mitä Sinua koskevia tietoja meillä on talletettuna jakuinka niitä käytetään.

Luotto: 100€ 300€ 500€ 1000€ 1500€ 2000€
Maksu/kk 12 kk 11,95€ 30,95€ 48,95€ 95,95€ 142,95€ 189,95€
* 135,72€ 360,36€ 584,88€ 1146,36€ 1707,84€ 2269,32€
Maksu/kk 24 kk 8,00€ 17,95€ 27,95€ 53,95€ 79,95€ 105,95€
* 171,36€ 420,24€ 669,12€ 1291,44€ 1913,76€ 2536,08€
Maksu/kk 36 kk 8,00€ 13,95€ 21,95€ 40,95€ 59,95€ 78,95€
* 207,72€ 482,76€ 757,44€ 1444,32€ 2131,56€ 2818,44€

*Luoton kokonaiskustannukset. Esimerkki: Teet ostoksia 1 000€ arvosta ja maksat ostokset 24 kuukauden kuluessa. Tällöin kuukausimaksusi on 53,90€ ja kokonaiskustannukset 1 291,50€. Maksukuukausien määrä riippuu siitä, käytätkö lyhennysvapaita kuukausia, jolloin lyhennysvapaan kuukauden Varsinainen Korko lisätään luottopääomaan.

Betalsätt
Du kan välja mellan olika betalsätt när du handlar hos oss. Faktura och konto är våra mest fördelaktiga alternativ, men vi erbjuder även möjligheten att betala med postförskott, PayPal och betalkort.

  • Vi accepterar Visa och MasterCard.
  • Kortbetalning fungerar endast vid onlinebeställningar och går inte välja via telefon eller brevorder.
  • Vid eventuella returer betalas pengarna tillbaka till ditt kort.
  • Alla transaktioner krypteras för en säker betalning

Om kortbetalningen blir godkänd kommer beloppet att reserveras omgående och du får en orderbekräftelse skickad till din email. Beloppet dras från ditt konto när vi skickar din beställning. Vid retur återbetalas pengarna till ditt kort. Om kortbetalningen inte godkänns kommer din beställning att annulleras. Vänligen kontakta din bank eller kortleverantör om du har frågor som rör detta

Vid köp med kort skyddar vi dina uppgifter med hjälp av SSL-kryptering. SSL står för Secure Sockets Layer och är en funktion som gör att all information som skickas mellan köparen och säljaren krypteras. Det betyder att informationen går genom en säker förbindelse och att dina kortuppgifter inte kan läsas av utomstående.

Vår betalningsförmedlare DIBS Payment Services AB (www.dibs.se) behandlar din kortinformation på korrekt sätt i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS.

PayPal
Vid val av betalsätt PayPal i kassan, sker betalningen via PayPal direkt. När den inkommande betalningen har bokförts hos Halens, skickas leveransen till dig enligt leveransplan.

Halens-Faktura
Du som är kund sen tidigare hos Halens kan få din ansökan beviljad direkt på telefon när du beställer dina varor. I annat fall fyller du i och skickar in en skriftlig ansökan eller fyller i ansökan på Internet när du lägger din order på www.halens.fi. Sedvanlig kreditkontroll görs varvid kreditupplysning kan komma att inhämtas.

Du betalar hela beloppet inklusive faktureringsavgift (för närvarande 1,90€ ) på en gång. Inga räntekostnader tillkommer. Om betalningen inte inkommit i rätt tid, får Halens påföra en påminnelseavgift på (f.n. 5€). Halens förbehåller sig rätten att under avtalstiden besluta om ändring av påminnelseavgiften. Vid delbetalning eller om betalning helt uteblir, överförs resterande belopp av din Halens-Faktura till ett räntebärande Halens-Konto i enlighet med vid varje tidpunkt gällande villkor för Halens-Konto.

Halens-Konto
Kontohavaren ansvarar för betalning av på kontot gjorda inköp och för debiterade räntor, avgifter och övriga kostnader. Vid utnyttjande av krediten förbinder sig kontohavaren att erlägga minst det lägsta belopp som aviseras månadsvis. Lägsta belopp att betala beräknas så att vid var tid utnyttjad kredit blir återbetald på det antal månader som anges i ansökan, dock lägst 8€. Kontoutdraget skickas varje månad. Betalningen skall vara Halens tillhanda på konto FI89 1820 3000 0206 77 senast på förfallodagen varje månad. För att undvika betalningspåminnelse, förseningsavgift och dröjsmålsränta bör inbetalningen ske i god tid före förfallodagen. Betalar kontohavaren ej enligt föreskriven månadsbetalning äger Halens rätt att påföra kontot ersättning för betalningspåminnelse (f.n. 5€) samt förseningsavgift (f.n. 5€). Kontohavaren äger rätt att helt eller delvis lösa krediten i förtid utan extra kostnader. Om kontohavaren gjort inbetalningar i rätt tid och i övrigt följt kontobestämmelserna under de senaste fyra månaderna äger kontohavaren rätt att nyttja en betalningsfri månad, ränta och aviseringsavgift påförs vid utnyttjande av betalningsfri månad. Återbetalningstiden förlängs vid utnyttjande av betalningsfri månad. Om krediten utnyttjas på nytt genom ytterligare köp eller kontantuttag förlängs kreditens löptid. Halens har rätt att överlåta eller pantsätta fordran till annan kreditgivare. Den nya kreditgivaren binder sig att följa dessa villkor. Överlåtelse eller pantsättning till den nya kreditgivaren skall inte påverka kontohavarens ställning.

Räntor & kostnader
Där inte annat särskilt anges utgår ränta på detta konto enligt en månatlig räntesats som f.n. är 1,83%. Räntan beräknas på vid varje tid utestående kreditbelopp. Uppvisar kontot skuld vid aviseringsstillfället uttages aviseringsavgift med f.n. 1,95€. Den nominella årsräntan är f.n. 21,96%. Räntan läggs till saldot månatligt. Effektiv ränta vid 1 000€ är f.n. 27,42%. Exempelvis om du handlar för 500€ och avbetalar på 12 månader är den totala kostnaden 588€. Om du av någon orsak inte skulle betala din månadsbetalning, adderas den månadens Egentliga Ränta till kreditbeloppet och dröjsmålsränta räknas på den förfallna amorteringen av kreditbeloppet samt den Egentliga Räntan. Eventuell dröjsmålsränta är lika stor som den Egentliga Räntan. Dröjsmålsränta räknas dock aldrig på dröjsmålsränta. Ändring av räntesatser och avgifter får ske då det motiveras av kreditpolitiska beslut, ökade upplåningskostnader för Halens eller andra kostnadsökningar som Halens inte skäligen kunde förutse när avtalet ingicks. För aktuella villkor och priser se www.halens.fi

Byte av kredittagare
Halens skriftliga medgivande behövs för att krediten ska kunna överföras till annan fysisk person.

Beviljad kredit
Halens fastställer en högsta kreditgräns upp till vilken inköp får göras. Halens förbehåller sig rätten att inhämta kreditupplysning samt möjligheten att begränsa kreditbeloppet. Förändras förutsättningarna för krediten under kreditens löptid äger Halens rätt att sänka tidigare beviljad kreditgräns, till en kreditgräns som Halens finner skälig. Sänkning av kreditgränsen på denna grund kan ske till kontoskuldens belopp vid tidpunkten för sänkningen. Kreditgränsen anses sänkt en dag efter att skriftligt meddelande sänts ut eller omedelbart efter muntligt meddelande. Under förutsättning att kontot sköts kan Halens om inte annat överenskommes stegvis höja krediten upp till 2 000€ utan förnyad ansökan.

Betalningspåminnelse
För betalningspåminnelser debiteras en avgift på 5€/styck. Halens förbehåller sig rätten att under avtalstiden besluta om ändring av påminnelseavgiften. Fullföljs inte föreskriven betalning inom 1 månad från förfallodagen och om den är mer än 5% av det ursprungliga kreditbeloppet eller om det försenade beloppet omfattar hela den resterande fordran av Halens och den fortfarande är obetald efter det att ett meddelande om kravet på återbetalning framställts till kontohavaren har Halens rätt att kräva inbetalning av hela skulden inklusive förfallna räntor. Halens har inte denna rätt, om det är frågan om dröjsmål med betalningen och dröjsmålet orsakas av kontohavarens sjukdom eller arbetslöshet eller av någon annan därmed jämförbar omständighet som inte beror av honom, utom då detta med beaktande av dröjsmålets längd och andra omständigheter vore uppenbart oskäligt gentemot Halens. Kravet på återbetalning får göras gällande tidigast fyra veckor eller, om kontohavaren tidigare har fått anmärkning om dröjsmålet, tidigast två veckor efter det ett meddelande om kravet på återbetalning lämnats eller sänts till kontohavaren. Om kontohavaren inom denna tid betalar det försenade beloppet, förfaller uppsägningen. Eventuella inkassokostnader debiteras enligt lag.

Uppsägning
Halens-konto kan sägas upp skriftligen av båda avtalsparterna. Uppsägningstiden är 30 dagar. Kontohavaren har i sådant fall rätt att fullfölja betalningen enligt kontoavtalet. Om kontohavaren gör sig skyldig till väsentligt avtalsbrott, kan Halens kräva skulden, inklusive förfallna räntor samt 5€ avgift/reklamation beträffande avtalsbrott till omgående betalning. Kravet på återbetalning får göras gällande tidigast fyra veckor eller, om kredittagaren tidigare har fått anmärkning om avtalsbrott, tidigast två veckor efter det att meddelande om kravet på återbetalning lämnats eller sänts till kredittagaren. Om kredittagaren inom denna tid vidtar full rättelse förfaller uppsägningen. Eventuella inkassokostnader debiteras enligt lag. Kontohavaren har rätt att betala krediten i förtid utan extra kostnader.

Adressändring
Namn och adressändring bör omedelbart meddelas till Halens Kundtjänst.

Personuppgifter
Halens AB är personuppgiftsansvarig för behandling av de personuppgifter som du som Kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas för att upprätthålla vår Kundrelation och även för marknadsföringsändamål, via post, telefon eller andra elektroniska media, av Halens AB:s moderbolag Consortio Fashion Group AB jämte dess dotterbolag och samarbetspartners. Du kan genom att skriva till Halens, PL 1140, 00002 Helsinki, begära att Dina personuppgifter rättas, tas bort eller anmäla om Du inte vill att uppgifterna skall användas för direktmarknadsföring av annat företag än Halens AB. Som kund hos Halens har Du rätt att en gång per år efter skriftlig begäran till ovanstående adress få information om vilka uppgifter om Dig som finns i våra register och hur de används.