Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Tunika

Halens

Kuviotunika kevyttä, joustavaa trikoota. Edessä keskellä poimutusta ja solmukoriste. Vuorillinen povi. Pituus n. 80 cm koossa 36/38.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 40°.

  • Tunika
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

8 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Värit ja kuviointi oranssissa kauniit, mutta malli sopii vain hoikalle. Jos on vähänkään makkaroita vyötäröllä, ne näkyvät armotta pintaa nuolevan kankaan alta.

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Pieni kokoisekseen Kangas oli hiostava ja vaate pieni. Toinen samaa mallia ja kokoa oleva tunika taas oli huomattavasti parempi päällä. Toisen pidin ja toisen (harmaa) palautin.
Koko sopiva Hyvä leikkaus oli mutta en tykännyt kun oli polyesteriä.
Koko sopiva Liila/Paisley hyvän värinen, kerrankin jokin on paremman värinen luonnossa kuin kuvassa, oli kirkkaamman värinen kuin kuvassa. Malli ihan ok. Jotain syystä ei istunut itselleni kovin hyvin, joten palautin kuitenkin. Harmitti, koska väri hyvä!
Koko 36/38 oli mulle sopiva. Aivan ihastuttava tunika, otin värin Paisley/lLila. Istuu hyvin ja väri piristää syksyn tummuudessa.
Koko sopiva Tosi kaunis ja istuu hyvin. Harmi kun oranssi oli loppuunmyyty, tilasin sitten turkoosin, joka on nätti kyllä sekin.
Pieni kokoisekseen Värit ja kuviointi oranssissa kauniit, mutta malli sopii vain hoikalle. Jos on vähänkään makkaroita vyötäröllä, ne näkyvät armotta pintaa nuolevan kankaan alta.
Kangas on ohutta ja koko pieni.
Koko sopiva Tilasin tuon oranssin ja olen siihen niin tyytyväinen, että tilaan tuon turkoosinkin. Ihana tunika! Kauniit värit ja laskeutuu kauniisti, vielä parempi luonnossa kuin kuvassa.