Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Tunika

Halens

Pehmeää puuvillakreppiä. Väljä­hihainen malli. Syvässä pääntiessä puuvillapitsit ja nyöritys. Leveä smokkipoimutus edessä ja takana. Sivuhalkiot.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 40°.

  • Tunika
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

4 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Tilasin valkoisen. Mutta on aika reilua kokoa. Olen kokoa 38 norm, mutta tästä meni mulle parhaiten 32/34. Aivan ihana. Suosittelen!

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Suuri kokoisekseen Tilasin kokoa pienemmän kuin normaalisti ja oli juuri sopiva! Kaunis, löysä, keveä paita. Istuu kuitenkin nätisti päällä vyötärökaistaleen ansiosta.
Suuri kokoisekseen oli kiva vilpoinen paita näille keleille, suuri kokoinen tilasin kokoa pienemmän kun normaalisti ja oli hyvä :)
Suuri kokoisekseen Tilasin turkoosin ja huomasin, että koko on aivan liian suuri. Olen normaalisti kokoa 40, mutta tuo paita oli aivan liian suuri, joten tilatkaa suosiolla pienempi koko kuin mitä olette. Tuote ei vastannut muutenkaan ikävä kyllä toiveitani.
Tilasin valkoisen. Mutta on aika reilua kokoa. Olen kokoa 38 norm, mutta tästä meni mulle parhaiten 32/34. Aivan ihana. Suosittelen!