Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Toppi

Halens

Pitkä malli. Pitsiä pääntiessä ja helmassa. Sivuhalkiot. Säädettävät olkaimet. Pituus n. 77 cm koossa 36/38.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 40°.

  • Toppi
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

17 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Tää on aivan huiippuihana ja kaunis toppi. Pitkä, vartalonmyötäinen, joustava ja pitkät säädettävät olkaimet. Koko on todellakin suuri - mulla useimmiten 44-46 on sopiva koko. Tässä tää 40-42 oli aivan kuin tehty mulle joka paikasta.

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Koko sopiva Muuten ihana paita, mutta hajosi heti päälle laitettaessa. Muoviset renkaat olkaimissa eivät kestäneet ja samoten säätörengas meni rikki.
Koko sopiva Sopivan kokoinen, aavistuksen liian pitkä topiksi. Minulla ei ole päästänyt väriä. Ainoa miinus että rintavana liivit näkyy kainaloista kun yläosa on tämän muotoinen.
Tilasin mustan ja valkoisen - valkoinen ok, nätti malli. Musta päästää väriä, ei hyvä!
Heck of a job there, it asobltuely helps me out.
Suuri kokoisekseen Monta väriä joista vain 2 on tarjoushintaan, ostin punaisen 4,95......
Suuri kokoisekseen kaunis, mutta reilu koko. ei silti palautukseen.
Koko sopiva Todella nätti ja laadukkaan oloinen vaate. On saanut kehuja paljon. otin valkoisen, mustan ja vihreän.
miksi tässä kaupataan loppuunmyytyä tuotetta ? melkoinen pettymys kassalla...
Koko sopiva todella kaunis, mutta jotkut värit maksavatkin 15 e joten tarkkaavaisuutta ! otin mustan, punaisen ja lilan kunnes huomasin ihmetellä tilauksen loppusummaa..
Koko sopiva Mustana ja valkisena tilasin aiemmin ja nyt vielä vihreän. Oikein hyvä toppi. Kaunis ja mukavan pitkä 168 cm ihmiselle. Koko sopiva. Tykkään paljon!
Suuri kokoisekseen Oen joskus aiemmin tilannut tummanvihreänä suht. samanlaisen. Vihreä on ollut todella hyvä ja hyvälaatunen kangas ja koko paikkansapitävä. Nyt tilasin vaal.punaisen. Kangas oli lörppö, olkaimet liian pitkät pienimmälläkin säädöllä, ylhäältä roikkui kuin säkki ja mitä väriin tulee niin juuri samanl. kuin kymmeniä kertoja pesty mummojen aluspaita. Ei siis yhtään hyvä. Palautukseen lähtee.
Koko sopiva Kooltaan jees, kovin pitkä tosin (40) jos ihan suoraksi vetää. Multa meni heti ekalla kerralla olkaimista muoviklipisit rikki. No, koska olen ompelutaitoinen korjasin ne niin että ovat just sopivat eikä tarvi renkslata turhaan säätöjen kanssa. Mut siis molemmista olkaimista meni säätömuoviklipsit rikki ekalla kokeilulla. Aika lelumuovia..
Suuri kokoisekseen tilasin vihreän ja on todella kaunis. pelottaa vaan kuinka kauan tällä kertaa menee kunnes olkaimet napsahtavat poikki... ei olisi ensimmäinen kerta... itse käytän normaalisti kokoa 36-38, tästä otin koon 32-34 ja oli aivan sopiva, toppi myös joustaa aika paljon mutta vatsamakkarat tämä kyllä paljastaa jos sellaisia on, käsittääkseni tämän kuuluukin olla vartalonmyötäinen..
Haluaisin tilata tuon vaaleimman noista vaaleanpunaisista, mutten ole varma noista vareista. Onko se siis roosa vai puuteri? Se on tuon valkoisen vasemmalla puolella...
Tämä on Halensin vastaus Kyllä, valkoisen vasemmalla puolella oleva toppi on roosa. Halens asiakaspalvelu
Mielestäni juuri sopivan kokoinen. Kokeeko topin suureksi voi johtua myös siitä, että tykkää hyvin vartalonmyötäisistä topeista. Tämä on kyllä vartalonmyötäinen, mutta ei tiukka, vaan juuri sopiva minun makuuni.
Suuri kokoisekseen Mielestäni huono laatuista materiaalia ja ehdottomasti liian suuri, olisi saanut olla tiukempi.
Koko sopiva Kangas on miellyttävää, pesussa kutinsa pitävää. Koko 40/42 on minun kokoni normaalisti - niin näissäkin topeissa. Tilasin mustan, valkoisen, tummanpunaisen ja vaaleanpunaisen. Olen tyytyväinen väreihinkin. Suosittelen.
Suuri kokoisekseen Tää on aivan huiippuihana ja kaunis toppi. Pitkä, vartalonmyötäinen, joustava ja pitkät säädettävät olkaimet. Koko on todellakin suuri - mulla useimmiten 44-46 on sopiva koko. Tässä tää 40-42 oli aivan kuin tehty mulle joka paikasta.
Käytän vaatteista normaalisti S ja 36 kokojen yläosia. Nyt mietin että onkohan tuo 36/38 koko liian iso tai edellinen koko liian pieni... Onko tuon topin malli reilu, ovatko muutkin joutuneet vaihtamaan tämän topin kokoa pienempään?
Tämä on Halensin vastaus Meidän on vaikea sanoa mitä kokoa tarvitset. Jos olet epävarma voit käyttää meidän mittataulukkoa. Halens asiakaspalvelu
Koko sopiva Ensin tilasin koon 40 iso oli. Nyt 38 sopiva. Olen erittäin tyytyväinen..
Mikä kokosi normaalisti on?