Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Takki

Halens

Tikattu, kevyesti topattu takki, jossa 2-suuntainen vetoketju ja painonappilista. Irrotettava huppu. 4 etutaskua, 2 hihataskua ja 1 sisätasku. Hihansuussa tamppi. Vyötärössä takana resori. Vuorillinen. Pituus n. 96 cm koossa 36/38.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 40°.

  • Takki
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

5 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Erittäin hyvä hankinta! Tilasin ruskean takin kokoa 38 ja se on juuri sopiva. Väri on kauniin tumman ruskea. Takki on sopivan pituinen polvipituisen hameen kanssa käytettäessä. Kauppoja paljon kiertäneenä ei vastaan ole tullut ainuttakaan tuolla hintalaatusuhteella olevaa tikkitakkia. Takkia sopii käyttää syksyllä, leutona talvena ja keväällä, joten se on todella monikäyttöinen. Hupun voi tarvittaessa irrottaa, jolloin takki saa uuden ilmeen. Mustan tilaamista harkitsen myös.

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Melko kapeat hihat. Musta taitaa kerätä karvoja. Nätti takki muuten.
Koko sopiva Olisi aika laittaa myösmusta alennukseen, mainoksessa musta , mutta hinta kuitenkin kalliimpi.Onko tarkoiutus säästää vanhat mallit ensi talveksi?
Koko sopiva Erittäin hyvä hankinta! Tilasin ruskean takin kokoa 38 ja se on juuri sopiva. Väri on kauniin tumman ruskea. Takki on sopivan pituinen polvipituisen hameen kanssa käytettäessä. Kauppoja paljon kiertäneenä ei vastaan ole tullut ainuttakaan tuolla hintalaatusuhteella olevaa tikkitakkia. Takkia sopii käyttää syksyllä, leutona talvena ja keväällä, joten se on todella monikäyttöinen. Hupun voi tarvittaessa irrottaa, jolloin takki saa uuden ilmeen. Mustan tilaamista harkitsen myös.
Koko sopiva Tosi ihana takki!Napakymppi.Tilasin ruskean ja taidan tilata mustankin.Hyvä ja lämmin varmasti ensimmäisillä pikkupakkasilla,ei kumminkaan taida räntäsadetta pitää...
Kuvasta saa sellaisen vaikutelman, että huppu olisi todella suuri. Itse tilasin takin juuri tuon suuuuren hupun vuoksi. Mutta pienenä pettymyksenä huppu ei ollut mielestäni ihan niin massiivinen kuin kuva antaa ymmärtää. Kivat vetoketjutaskut hihassa, tukevan oloinen vetoketju, tilavat etutaskut. Varmasti hyvä takki loppusyksyyn ja alkutalveen. Pidän takin, ja laitan naulakkoon odottamaan hieman kylmempiä kelejä :)