Käytät liian vanhaa selainta.

Halens-sivuston käyttökokemuksesi paranee entisestään, jos päivität selaimesi uudempaan versioon.
Oikeanpuoleisia kuvakkeita napsauttamalla voit ladata kyseisen selaimen.
Soita meille
(ma-pe 8-21)
0206 90190
Lähetä meille sähköpostia
Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.
Mene asiakaspalvelun sivulle
  1. Tulosta

Halens Takki

Loppuunmyyty
0/5
Tikattu, kevyesti topattu takki, jossa edessä vetoketju. Etu- ja rintataskut. Yksi sisätasku. Säädettävä painonapillinen tamppi sivuissa ja kaarrokeleikkaus takana. Kalanruotokuosinen reunusnauha. Ede… Lue lisää

Loppuunmyyty

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta on jälleen varastossa!

Uusin blogimerkintä

 tuotteesta 
Olet ensimmäinen tuotteen kommentoija tai bloggaaja!
  1. Info
  2. Kommentoi
  3. Bloggaa
  4. Varastosaldo
Tikattu, kevyesti topattu takki, jossa edessä vetoketju. Etu- ja rintataskut. Yksi sisätasku. Säädettävä painonapillinen tamppi sivuissa ja kaarrokeleikkaus takana. Kalanruotokuosinen reunusnauha. Edessä ja takana muotolaskokset. Vuorillinen. Pituus n. 65 cm koossa 38. Vuori: 100% polyesteriä, Päällysmateriaali: 59% nailonia, 41% polyesteriä. Pesu 30°.

Bloggaa tästä tuotteesta

Jos kirjoitat tästä tuotteesta blogissasi ja teet siihen linkin, linkki sijoittuu tähän vasemmalle. Pinga  blogisi Twinglyssa jotta voimme löytää sen!

Jaa kuva

<a href="http://www.halens.fi/nomenu-0/takki-202343?tm=95"><img src="http://az392967.vo.msecnd.net/product-image/134494584105881692-halens-product-main.jpg" alt="Takki" /></a>
Linkki on vapaasti käytettävissäsi, jos ilmoitat Halensin lähteeksi.

Suosittuja tuotteita

loading

Vinkkejä

loading