Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Push up -liivit 2-Pakkaus

Halens

2/pakk. Muotoon prässätyin, pehmustetuin kaarikupein. Irrotettavat, geelitäytteiset, povea nostavat ja suurentavat sisätyynyt. Säädettävät olkaimet.

Materiaali
Pesuohjeet Konepesu pesupussissa/käsinpesu.

  • Push up -liivit 2-Pakkaus
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

2 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Koko oli sopiva ja liivit ovat todella mukavat ja tukevat päällä. Geelitäytteet ovat nestepussit, melko massiiviset ja saavat rinnat näyttämään lähinnä leveämmiltä, mutta onneksi ne voi ottaa pois ja halutessaan laittaa liiveihin jotkut toiset täytteet :D

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Ympärysmaitta ja koko sopivat, mutta nämä jotenkin litistivät rinnat, ei hyvä ominaisuus ainakaa tälläiselle a-kupille. Mukavat päällä kuitenkin.
Koko sopiva Koko oli sopiva ja liivit ovat todella mukavat ja tukevat päällä. Geelitäytteet ovat nestepussit, melko massiiviset ja saavat rinnat näyttämään lähinnä leveämmiltä, mutta onneksi ne voi ottaa pois ja halutessaan laittaa liiveihin jotkut toiset täytteet :D