Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Paita

Halens

Paita, jossa painatus ja metalliniittejä edessä. Leveä pääntie ja helmassa joustinneulosta. Pituus n. 67 cm koossa 36/38.

Materiaali
Pesuohjeet Hienopesu 30°.

  • Paita
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

7 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Toppi on todella mukava päällä, ja istuu kuin nakutettu. Paita on hieman löysä malliltaan, joten sopii myös upeasti muodokkaammallekin naiselle. Peittääkin mukavasti liikakilot vyötäröltä. :)

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Koko sopiva Mukava päällä ja kivan rockhenkinen. Näyttää hyvältä isokokoisella, peittää sopivat paikat ja laskeutuu nätisti.
Koko sopiva Oli nätti ja kiva paita, mutta ensimmäisessä pesussa menetti täysin muotonsa ja siitä tuli käyttökelvoton. Onneksi en sentään maksanut täyttä hintaa, kun oli päälläkin vain yhden baari reissun.
Koko sopiva Ihana päällä ja peittää mahamakkarat
Koko sopiva kiva malli ja sopii erityisesti pyöreälle naiselle,peittäen hyvin makkarat vyötäröltä. kangas on ihanan kevyttä ja ilmavaa :)) plussaa rock henkisyydestä,ei aina tarvi olla kukkasia.
Koko sopiva Paita näytti mukavalta ja tuntui erittäin hyvältä päällä. Paita oli sopivan napakka. Kun olin käyttäny paitaa kolme päivää paita löystyi muodottomaksi ja käyttökelvottomaksi. Siitä tuli lähes kaksi koko suuremi. En suosittele ellei ota itseään suurempaa kokoa.
Pesitkö välillä? Ei kai kukaan samaa paitaa pidäkään kolmea päivää putkeen :O
Koko sopiva Toppi on todella mukava päällä, ja istuu kuin nakutettu. Paita on hieman löysä malliltaan, joten sopii myös upeasti muodokkaammallekin naiselle. Peittääkin mukavasti liikakilot vyötäröltä. :)