Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Paita

Halens

Pitkähihainen paita, jonka etumuksessa rypytystä. Pääntiessä reunusnauha. Pituus n. 65 cm koossa 36/38.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 40°.

  • Paita
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

2 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

42/44 kokoisena otin 44/46 ja oli suuri sopivan kokoinen :) Mielestäni todella ihana paita, ja rypytykset tekevät siitä vielä kauniimman. Materiaali oikeasti mukavan tuntuista. Halenssilta ja esim. tuota HM:ltä löytyy kyllä ihan tavallisiakin trikoopaitoja ilman "bimboryppyjä"

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Pieni kokoisekseen 42/44 kokoisena otin 44/46 ja oli suuri sopivan kokoinen :) Mielestäni todella ihana paita, ja rypytykset tekevät siitä vielä kauniimman. Materiaali oikeasti mukavan tuntuista. Halenssilta ja esim. tuota HM:ltä löytyy kyllä ihan tavallisiakin trikoopaitoja ilman "bimboryppyjä"
PAHOITTELEN MUUTAMIA KIRJOITUSVIRHEITÄ EDELLÄ. SILMISSÄ SUMENI SILKASTA RAIVOSTA.
"Kissanviiksillä" eli typerääkin typerämmällä, täsyin tarpeettomalla rintoijen välin rypytyksellä pilattu trikoopaita: yhtään vastaavaa tekelettä en osta, KLASSISTA MUOTOILUA TILALLE, EIKÄ NÄIT'Ä LAPSELLISIA "RYPYTYKSIÄ AIKUISTEN NAISTEN VAATTEISIIN: ERN OLE PIKKU-BIMBO -IÄSSÄ, ENKÄ MYÖSKÄÄN TYÖSSWÄNI HALUA MILTRÄÄN PIUKKU-B IMBOLTA NÄYTTÄÄKKÄÄN, MILLOIN HALENS ALKAA MYYDÄ VAATTEITA AIKUISILLE, TYYLIKKÄILLE NAISILLE,. VAI HALUATTEKO TE VAIN OLLA "H&M 2:NEN"?