Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Paita

Halens

Kuvioitu kietaisupaita joustavaa trikoota. 3/4-hihat. Pituus n. 61 cm koossa 36/38.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 40°.

  • Paita
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

4 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

mustakukallinen tosi kaunis ja hyväntuntuinen kangas. 36/38 koko sopiva minulle, joka käytän yleensä kokoa 38/40. Pieni miinus tuosta kietaisuosasta, niin kuin kuvastakin näkyy helmasta on erilainen kuin esim siinä punaisessa, joka täällä myös on. Mutta ei ole paha, kun oppii tuon poikkeuvuuden kanssa puseroa käyttämään. Nytkin on tullut lisää kauniita värejä kukallisena, tekisi mieli tilata nekin,mutta katsellaan vielä <3

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Suuri kokoisekseen ihana paita, mutta kun pesin kerran (ihan ohjeitten mukaan), näytti jo kuluneelta ja vielä venähti. Harmi, muuten ihan ok. Tilaisin ehkä vielä kokoa pienemmän jos kangas olisi parempi laatuinen.
Koko sopiva Ostin liilan ja paisleyn, värit hyvät, malli hyvä, istui hyvin. Helma mielestäni oli ihan hyvä. Hyvä ostos alella!
Koko sopiva Tilasin koossa 32/34 paisleyna. Tykästyin kuvioon ja kankaaseen muutenkin, mutta minulle ei tuo kietaisuosa oikein sopinut ja paita oli hivenen isokokoinenkin, vaikka pienimmän koon otin minkä sai, mutta se ei niinkään haitannut kuin tuo kietaisujuttu, jonka vuoksi ensisijaisesti tämän palautin. Kaunis kuviointi ja varmasti oikeantyyppisen ihmisen päällä paita on näyttävä !
Koko sopiva mustakukallinen tosi kaunis ja hyväntuntuinen kangas. 36/38 koko sopiva minulle, joka käytän yleensä kokoa 38/40. Pieni miinus tuosta kietaisuosasta, niin kuin kuvastakin näkyy helmasta on erilainen kuin esim siinä punaisessa, joka täällä myös on. Mutta ei ole paha, kun oppii tuon poikkeuvuuden kanssa puseroa käyttämään. Nytkin on tullut lisää kauniita värejä kukallisena, tekisi mieli tilata nekin,mutta katsellaan vielä <3