Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Paita

Halens

Lyhythihainen malli, jossa smokkipoimutus edessä. Röyhelöreunat. Aaltoileva helma. Pituus n. 67 cm koossa 36/38.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 40°.

  • Paita
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

13 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Minusta isokokoiselle ja -rintaisellle ihan ok leveä se smokkirypytys edestä, mutta huom smokkirypytystä EI OLE TAKANA! Siitä syystä johtuu paidan lörpsähtäminen päältä ja rinnuksilta ja muutenkin veltto olemus. Palautin kaikki kolme innolla tilaamaani ihanaa väriä. Miksei kaikista vaatteista voi olla kuvaa myös takaa? Huoh.

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Koko sopiva Hihojen ja kaula-aukon "valuminen" ei haittaa yhtään, kun alla on sopivat olkaimettomat liivit.
Koko sopiva Aivan ihana paita tilasin kaikki värit! ja joitakin värejä peräti kaksi kappaletta!!!
Koko sopiva Paita oli omituisen mallinen ja väri (tummaroosa) oli paljon ärtsympi kuin kuvassa. Palautukseen meni.
Koko sopiva Minusta isokokoiselle ja -rintaisellle ihan ok leveä se smokkirypytys edestä, mutta huom smokkirypytystä EI OLE TAKANA! Siitä syystä johtuu paidan lörpsähtäminen päältä ja rinnuksilta ja muutenkin veltto olemus. Palautin kaikki kolme innolla tilaamaani ihanaa väriä. Miksei kaikista vaatteista voi olla kuvaa myös takaa? Huoh.
Koko sopiva Itse ostin kaksi kun oli 4.95e. Olivat ensin hyvät päällä, mutta sitten rypytys alko nousemaan ja hihat laski aina olkapäiltä alas. Samaa mieltä, että ihan oudon mallinen paita. Enkä taas ole yhtään samaa mieltä, että sopisi isorintaiselle, ei ainakaan minulle sopinut.
Koko sopiva Ihan kiva paita näin isorintaiselle :)
Suuri kokoisekseen kummallinen malli.liian iso kaula-aukko ..muutenkin liian pitkä malli.sopii 180-senttiselle isorintaiselle naiselle,mutten suosittele kokoiselleni (162 cm, koko 36-38)
Pieni kokoisekseen Minusta pientä kokoa. Lisäksi kaula-aukon "kulmat" ylettyivät kainaloon saakka, siis todella oudon näköinen, ei näytä samalta, kuin mallin päällä.
Suuri kokoisekseen Ihana paita ja kauniit värit, tykkään muuten tosi kovasti, mutta... Kaula-aukko on todella suuri ja itselläni ainakin kaula-aukko valuu olkapäiltä käsivarsille. Eihän siinä tietty mitään, onhan sekin aika kivannäköistä, mutta arkipäivän käyttöpaitana olisin toivonut, että paita pysyisi "päällä".
Koko sopiva Ihana paita! Juuri tälläista olen jonkin aikaa etsiskellytkin :) Tykkään kovasti. Ainut vain että itsellä paita valuu edestä niin alas että meinaa paljastua rintamusta liiankin kanssa, välillä saa olla kiskomassa ylös, mutta tästäkin huolimatta olen tosi tyytyväinen ostokseeni!
Koko sopiva Nätti ja koko hyvä. Tilasin tällä kertaa valkoisen, ei ole liian läpinäkyvä jota eka pelkäsin.. Suosittelen!!
Koko sopiva Mukavaa materiaalia ja isorintaiselle kerrankin riittävän leveä kaistale smokkirypytystä, joten paita istuu kauniisti päälle. Ostin useampia värejä ja olen ollut tuotteisiin tyytyväinen. Helman pituus on riittävä ja saumat ovat suorassa. Ei siis mitään negatiivista sanottavaa.
Koko sopiva Jadenvihreä on todella nätti, suosittelen. Todella nätti päällä