Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Mekko

Halens

Pehmeää ja joustavaa trikoota. Pääntiessä ja helmassa tehosteupotuksia. 2 etutaskua, joissa solmukoriste.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 40°.

  • Mekko
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

12 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Mukava lomavaate, mutta kutistui pesussa melkein 10 cm pituudesta.

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Minullakin kutistui pituudesta noin 20cm. Pakkasin sen vielä suoraan pesusta matkalaukkuun ja olipa kiva lomakohteessa vetäistä se päälle...
Pieni kokoisekseen Todellakin, kutistui minullakin ensimmäisessä pesussa pituudesta arviolta 20cm ! Materiaali oli todella mukavan pehmeää ja tuotetta sovittaessani ajattelin että tästä kesäksi kotimekko (liian löperöä kangasta kaupunkikävelylle). Koko oli sopiva ennen pesua. Mekkona meni pesukoneeseen sisään ja tunikana tuli ulos! Petyin kutistumiseen ja palautin, vaatteessa sanottiin kutistuvan max 7%. Ei pidä paikkaansa. Jos tulisi uutena versiona kankaasta joka ei kutistu yhtä rajusti, ostaisin kyllä.
Pieni kokoisekseen Tilasin isomman koon mitä normaalisti käytän, mekko kutistui pesussa paljon. Todellaa huonoa materiaalia, nukkaantunut ja kauhtuneen näköinen muutaman pesun jälkeen! En todella suosittele ostamaan tätä!
Koko sopiva tosiaan, kutistui pesussa 15-20 cm!!!
Koko sopiva Oikein kiva kesäpaita, hyvä ostos.
Koko sopiva Mukava lomavaate, mutta kutistui pesussa melkein 10 cm pituudesta.
Koko sopiva Ihanan pehmeä materiaali, valitettavasti tosiaan hieman yöpaitamainen (tilasin tähtikuvioisen). Istui muodokkaalle vartalolleni yllättävän hyvin eli eiköhän tälle jotain käyttöä löydy :)
Tilasin kokoa 38/40, joka on yleensä sopiva minulle. Tämä oli kuitenkin liian iso :)) Vaikuttaa lähinnä yöpaitulilta, ei kiva..
Koko sopiva taidan myös tilata toisen
Tosi nätti minun mielestäni! Sopii myös hyvin pitkähihaisen t-paidaan ja legginsien kanssa :) Todella kevyttä ja miellyttävää materiaalia :)
Näyttää päällä ihan yöpaidalta ainakin näin lyhyemmällä eli palautukseen lähti! :/
Koko sopiva Ihanan kevyt ja laskeutuva materiaali, täydellinen kesämekko! Tilasin ensin koralllin ja nyt meni sininenkin tilaukseen.