Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Mekko

Happy Holly

Rypistetty sorsettimekko, jossa napituslista ja solmintanyöri. Smokkipoimutus pääntiessä ja resori hihansuissa. Joustava sauma rinnan alla. Solmintanauha, jolla leveyttä voidaan säätää. Trikoovuori. Pituus n. 95 cm koossa 36/38.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 30°.

  • Mekko
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

8 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Ihana ilmavan kevyt mekko,tuo ihan mieleeni lapsuuteni kellohameet:).Malli peittää hyvin vähän leveämmänkin lanteen ;).

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Koko sopiva Hihat tiukat ja liian lyhyet, malli kuvasta piilotettu rypytyksen määrä, mekkokangasta on runsaasti ja saa näyttämään vatsakkaalle. Hoikalle naiselle hyvä ostos!
Suuri kokoisekseen Väri jonkin verran haaleampi kun kuvassa.. ja jää rintojen alta aika löysäksi, mutta nauhalla voi kiristää. Kiva kesämekko, puuttuu enää se kesä.
Koko sopiva Korostaa käsivarsia ja saa näyttämään odottavalta äidiltä :(
Praisley on paljon muita värejä kalliimpi. Olinpa vahingossa ostaa sen. Miksi on niin?
Koko sopiva Ilmavan kevyt ja ihanan kesämekko. Materiaali helppo ottaa vaikka matkalaukun nurkkaan mukaan, ei rypisty. Rintavalle, leveäpeppuiselle isolle tytölle sopiva malli, ei liian tyttömäinen muttei telttakaan. Koko 44/46 reiluhko mutta ihan ok, malli ei saakaan olla liian kittana
Pieni kokoisekseen Niinpä, ALKAEN 11,47! Hiukan liian iso hinnanero on minusta, jos koko 52-54 maksaa edelleen jopa 37,95! Saisiko Halensilta vastauksen? Ei varmaankaan...
Koko sopiva Ihana ilmavan kevyt mekko,tuo ihan mieleeni lapsuuteni kellohameet:).Malli peittää hyvin vähän leveämmänkin lanteen ;).
Koko sopiva Olen kokoa 40 ja 40/42 oli sopiva. Vaikka joustava sauma rinnan alapuolella oli aika korkealla, ei näyttänyt kuitenkaan "ä'itiysmekolta" päällä. Positiivinen yllätys.