Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Mekko

Halens

Trikoomekko, jossa kietaisupääntie ja poimutus sivussa. Olkapäillä kevyt rypytys. Leikkaus vyötäröllä. Pituus n. 90 cm koossa 36/38.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 30°.

  • Mekko
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

12 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Normikokoinen, on ainakin koko 36/38, istuu todella hyvin ja ihana päällä. Punainen on hyvän punainen :) parempi kuin kuvissa.

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
IHAN KIVA MEKKO VÄHÄN RINTAVALLE JA TASAPAKSULLE 160 SENTTISELLE VARTALOLLE. HOIKENTAA....KOKO HYVÄ.
Pieni kokoisekseen Tilasin mustan. Hyvänmallinen yläosa, liian lyhyt 178 senttiselle (tosin läpinäkymättömien sukkisten kanssa pystyy käyttämään ettei ole liian "halvan" oloinen), liian timakka kokoisekseen (40/42)
Koko sopiva Tilasin kukallisen koossa 32/36, normaalisti kokoni on 36. Olen melko pienirintainen ja tämä koko ja mekko istui kuin valettu ja oli todella kaunis päällä. Suosittelen kokeilemaan. Laatukin vaikutti ihan ok:lta. Läpinäkyvyydestä en osaa sanoa, kukallisessa se ei ainakaan tullut ilmi.
Koko sopiva Tämä mekko istuu hyvin, vaikka en olekaan ihan hoikka (koko 36/38) Olisin myös halunnut kukallisen mekon, muttta sitä ei ilmeisesti ole saatavilla. Tilasin turkoosin, ja myös siitä sain myönteistä palautetta.
Hei, värivalikossa on vain aqua, musta, oranssi, punainen ja tummanpunainen. Kuinka tilaan mekon kukallisella kuvioinnila? terv. Niina
Koko sopiva Huomattavasti laadukkaamman tuntuinen kuin mitä kuva antaa ymmärtää. Istui hienosti. Tykkäsin kovasti kukallisesta ja tilasin myös turkoosin. Huippuostos!
Koko sopiva Hinta - laatusuhde kohdillaan. Yksinkertainen, mutta tyylikäs!!
Koko sopiva Hyvin istuva mekko, punainen väri on todellakin punainen. :) Ainoa miinus tulee siitä, että tummat alusvaatteet kuultaa mekon läpi mutta onneksi se on alusmekolla hoidettavissa pois. :) Materiaali myöskin hyvä.
Koko sopiva Normikokoinen, on ainakin koko 36/38, istuu todella hyvin ja ihana päällä. Punainen on hyvän punainen :) parempi kuin kuvissa.
Koko sopiva vai että on koko 46 normaali... Koko XL vastaa kokoa 46.. eikä ekstra laaja ole yhtä kuin normaali.
Pieni kokoisekseen Kiva jos osa malleista olisi kokoa 42 tai 46 niin huomaisi sopiiko kyseinen mekko meille normaali kokoisille naislle!
Koko sopiva Ihana!! Ostin laiv.sininen 44/46. :)
Koko sopiva Aivan ihanaa materiaalia. Tykkäsin.