Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Mekko

Happy Holly

Ihana pitkä mekko pehmeää trikoota. Edessä napituslista, jossa metallinapit.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 30°.

  • Mekko
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

8 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Kiva mekko, istuu hyvin. Pesun jälkeen helma ei ollutkaan enää pitkä!!! Surkeaa!

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Mekko oli koko numeroonsa nähden aivan liian pieni,tilasin 44/46, normaalisti käytän 42/44,siis palautukseen menee!
Koko sopiva Mekko OLI aivan ihana, se sai heti paljon kehuja. Istui hyvin. Tykkäsin siitä niin että lyhennytin olkaimia ompelijalla koska muuten olisi ollut liian avonainen (tämä oli toisen pesukerran jälkeen). Ensimmäisen pesun jälkeen mekko oli lyhentynyt jo hieman, toisen kerran jälkeen roimasti enemmän ja kolmannen kerran jälkeen mekko on käyttökelvoton paitsi kotimekoksi niinkuin tuossa aiemmin mainittiinkin. Joka kerralla pesin tarkkaan ohjeiden mukaan jotta mekko pysyisi kauniina. Surkeaa.
Kiva mekko. Mukava päällä.
Pieni kokoisekseen Valitettavasti oli liian lyhyt. Lisäksi, jos olet yhtään rintavampi, yläosan kanssa tulee ongelmia. Meni palautukseen. Väri sinänsä oli kiva ja materiaali tuntui kevyeltä.
Ihanan rento mekko. Olin todella tyytyväinen alkuun, mutta tosiaan kuin jo tuossa aiemminkin mainittiin, niin kummasti lähti pituudesta kymmenen senttiä pesun jälkeen. Nyt jäi sitten pelkäksi kotimekoksi kun näyttää pituus niin hassulta. Mutta taidan tilata silti uuden, pidempänä versiona vain :)
Koko sopiva Kiva mekko, istuu hyvin. Pesun jälkeen helma ei ollutkaan enää pitkä!!! Surkeaa!
Itselläni on tämä pitkä oranssi mekko ja pidän kovasti. Kokokin piti paikkansa. Täydet pisteet.
Vaalea oranssi aina halvan näköinen ja tyylitön, tyyligurutkin tietävät. Tässä hyvä poltettu oranssi, joka saa "syksy"ihmisen kasvot hehkumaan upeina. Pituudesta ja liiasta avonaisuudesta tulivat miinukset.