Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Mekko

Halens

Pitsimekko pehmeää trikoopitsiä. Pyöreä pääntie ja reikäkoristeita hihoissa. Joustava leikkaus edessä ja takana. Vuori. Pituus n. 93 cm koossa 36/38.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 30°.

  • Mekko
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

6 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Malli oli tosi kiva ja istuva, mutta palautukseen meni, koska luonnonvalkoinen oli mielestäni enemmänkin vaaleanruskea. Ei oikein iskenyt.

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Pieni kokoisekseen Tykkäsin mustasta. Kaunis malli. Sopii myös pienirintaiselle.
miksi mekon hinta on liian pieni jos en halua tilata muuta?
Koko sopiva oli aivan ihana mekko. hoikensi jopa normaalista näystä puolet:D
Koko sopiva Mukavan tuntuinen päällä, sopii kesämekoksi sellaisenaan. Käy myös juhlaan. Vaalea väri ei ole aivan puhtaan valkoinen. Sopiva polvimittainen mekko.
Koko sopiva Ihana mekko! juuri sopiva 36/38 ja polvipituinen minulle (160cm). Ostin mustana ja on kyllä todellakin nappiostos, ihanan tuntuinen päällä.
Huippuihana mekko! Kaunis, puhdas punainen! Materiaali miellyttävän pehmeä ja mukava päällä! Naisellinen ja pituutta riittävästi! Koko normaali mitoitus. Tämä oli kyllä nappi ostos!
Koko sopiva Malli oli tosi kiva ja istuva, mutta palautukseen meni, koska luonnonvalkoinen oli mielestäni enemmänkin vaaleanruskea. Ei oikein iskenyt.