Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Mekko

Halens

Poimutettu trikoomekko, jossa leikkaus rinnan alla. Kokovuori. Pituus n. 80 cm koossa 36/38.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 40°.

  • Mekko
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

24 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Ihana! Kokoni on 38/40 ja tilasin koon 40/42 ja se on täydellinen. Antaa anteeksi pyöreämmän vatsanseudun. Ei ole ollenkaan liru (kuten joku sanoin, hänellä lienee ollut liian suuri koko tai hänellä ei ole tämän mekon vaatimia muotoja). Mekko sopii isorintaiselle, leveälantioiselle sekä pyöreävatsaiselle. Mekko tuntuu laadukkaalta. Hinta on noussut hirmuisesti, mutta mielestäni mekko on hintansa arvoinen nyttenkin. Tosin jos mekko halpenee, ostan kyllä useamman mekon silloin :)

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Koko sopiva Paras ostos, suosittelen, peittää hyvin mahan ja jenkkakahvoja. Todella seksikän ja tyylikäs, valkoinen kiva kesän juhliin. Mustan tilasin jokapäiväiseen käyttöön lisäksi vielä.
Koko sopiva Oikein kiva mekko! Toi mun pepun ja rinnat hirmu kivasti esiin :) Eikä silleen mauttomalla tavalla. Tilasin mustan koossa 36/38, oli just sopivan kokoinen ja 70D rinnatkin mahtui sinne oikein hyvin.
Tilasin valkoisen 44 ja istu tosi hyvin, myös rintojen kohdalta olen D. Tilaan velä kirsikan kesäksi.
Koko sopiva Koko sopiva, istuva, joustava ja miellyttävä päällä. Vuoren saumat ratkesi helmasta jo ennen pesua, mutta se on pieni miinus. Kirsikkana ja mustana mulla nämä. Vielä tuon violetin haluaisin, jos sitä tulee ja ehkä tuo offwhite hankittava myös.
Suuri kokoisekseen Tilasin mekon punaisena..vähän liiankin joulunpunainen oli, kuvassa näkyi vähän tummempana. Mekko kuitenkin istui ja jousti hyvin. Hintaansa nähden hyvä ostos! Jos miettii kahden koon välillä niin suosittelen ostamaan pienemmän..aika reilut koot oli. Seuraavaksi tilaan violetin :)
Suuri kokoisekseen Olen kokoa 38. Tilasin harmaan koossa 40/42. Se on hieman löysä. Ehkä palautan. Kangas on todella joustavaa, kannattaa tilata mieluumin pienempi kuin isompi jos arpoo kahden koon välillä. Rintani ovat kokoa D ja ommel, jonka pitäisi mennä rintojen alta, nousee rintojen päälle. Harmi, ettei harmaata enää ole pienemmässä koossa. Muiden värien hinta aika korkea. Vaihto ei siis onnistu. Sopivan kokoisena mekko on varmasti ihana!
Itse olen kokoa l/xl ja tilasin violettina koon 48/50 toivottavasti on sopiva..
Minulla on haasteellista tilata vaatteita kun minulla on isot rinnat (E-kuppi) ja
jalat ja pyllyn ympärys on miltei 38 kokoa ja sitten taas mahaa on jonkin verran..
Uskoisin että tämä mekko saattaisi sopia olisi kesällä 2 häät ja muutama muukin juhla johon passaisi joten toivon todella että mekko sopisi :)
t.Ak
Kannattaa tilata pienempi, jos olet pienikokoinen (sinä kokoa 38 ja oletettavsti pienimahainen ja/tai lanteinen). Sillä jos olet kokoa 38/40 (lähemmäksi 40) ja jos on pömppömaha ja leveät lanteet, niin isompi parempi, koska liian tiukka ei anna anteeksi muotovirheitäsi toisin kuin se isompi joka on nätimpi koska se istuu ja antaa anteeksi.
Koko sopiva Ihana! Kokoni on 38/40 ja tilasin koon 40/42 ja se on täydellinen. Antaa anteeksi pyöreämmän vatsanseudun. Ei ole ollenkaan liru (kuten joku sanoin, hänellä lienee ollut liian suuri koko tai hänellä ei ole tämän mekon vaatimia muotoja). Mekko sopii isorintaiselle, leveälantioiselle sekä pyöreävatsaiselle. Mekko tuntuu laadukkaalta. Hinta on noussut hirmuisesti, mutta mielestäni mekko on hintansa arvoinen nyttenkin. Tosin jos mekko halpenee, ostan kyllä useamman mekon silloin :)
Koko sopiva Tuleeko harmaata vielä lisää?
Koko sopiva Harmaana tilasin, ja on aivan ihana! Antaa anteeksi vyötärön pieniä epäkohtia, korostaa kauniisti eikä halvenna vaikka isompirintainen olenkin. Takuuvalinta syksyn hääjuhliin!
Koko sopiva Aivan ihana, tilasin valkoisen ja istuu niiiiin hyvin <3 olen kokoa m ja tilasin 36/38
Koko sopiva Ihana, sopiva pienirintaiselle.
Koko sopiva Meneekö tossa mekossa takana poimutus keskellä ? Ois kiva jos ois kuvattu takaakin päin tuo mekko :)
Onhan tuossa takaakinpäin otettu kuva..
Koko sopiva Ihana mekko. Ostin punaisen ja ajattelin ostaa seuraavaksi valkoisen samanlaisen. Korostaa kivasti muotoja. Ja tiedoks vaan edelliselle kommentoijalle, että ei sitä tartte ilman housuja käyttää jos ei oo säihkysääri!
Olisiko moisella "mekolla" muuta virkaa, kuin aikuisten naisten "prinsessaleikki": siitä edullisesti, vaikka vain kertakäyttöön, kesän kaunissäärisille morsiusneidoille minipituiset mekkoset? ARVON HALENS, SAISIKO SITÄ JOSKUS TYYLIKKÄÄMPIÄ, KÄYTTÖLKELPOISEMPIAKIN NAISTEN "VAATTEITA" MYYNTIIN, KUIN KAIKKEIN SURKEIIMPIA "MADE IN KAUKOITÄ 100%" -POLYESTERIVIRITYKSIÄNNE? NAISTEN ARVOTUS ASIAKKAINA HALENSILLA = NOLLA.
Mielestäni Halensilla on erittäin laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita tarjoten monenlaisia vaihtoehtoja monenlaisille naisille.
Punainen on ihastuttava. Ei näytä lirulta vaan oikein hyvältä :)-
Koko sopiva Olin iloisesti yllättynyt kun olen rintava ja tuo malli sopi täydellisesti minulle, joustoa löytyi myös. Värikin oli juuri oikea kirkkaanpunainen.
Ite oon kans kokoa M/L ja mekossa 40/42 oli mulle sopiva.Kun materiaali joustava. Pirtsakka tuo punainen mä tykkäsin.
Koko sopiva Hieman arkisemman ja "tylsemmän" oloinen kuin luulin.Istuvuus kuitenkin hyvä.
Miten koko pitäisi valita jos itse on kokoa 38/40 ja koot ovat 36/38 ja 40/42?
Itse olen kokoa L/XL eli kokoa 38/40. Tilasin koon 40/42. Olen isorintainen, leveälanteinen ja pyöreämassuinen. Ja koko oli täydellinen! Istui hyvin, mutta peitti pömppömasun. Leveät lanteet ja isot rinnat pääsevät kauniisti oikeuksiinsa!
Itse olen kokoa 34, otin koon 32/34 joka oli sopiva koska mekosta joustoa löytyy.:)
Koko sopiva Kamala mekko !!! ihan liru, ei kannata ostaa..saumat menee rikki ekassa käytössä vaikka koko on sopiva..
Olisitkohan ottanut ihan liian pienen koon ja siitä johtuen mekko repesi saumoistaan.... Itse ostin mekkoa kaikissa kolmessa värissä ja tälläkin hetkellä on yksi niistä päällä. Tykkään tosi paljon, joustava, hyvin istuva, laadukkaan tuntuinen kangas, ei todellakaan mikään liru!
Suosittelen! :)