Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Mekko

Halens

Tvillimekko, jossa napituslista ja etutaskut. Lyhyissä hihoissa tampit ja napit. Sivuilla edessä ja keskellä takana smokkipoimutusta. Koristesaumat. Pituus n. 88 cm koossa 38.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 40°.

  • Mekko
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

5 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Kiva malli, mutta ehdottomasti aivan liian pieni. Tilasin mielestäni varman päälle normaalikokoani isomman koon 48, mutta napit eivät edes menneet edestä kiinni. Tämän lisäksi kangas oli ns. karvamagneettikangasta, jokainen hius, pöly, koirankarva tarttuu kuin magneetti kiinni kankaaseen.

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Pieni kokoisekseen Kiva malli, mutta ehdottomasti aivan liian pieni. Tilasin mielestäni varman päälle normaalikokoani isomman koon 48, mutta napit eivät edes menneet edestä kiinni. Tämän lisäksi kangas oli ns. karvamagneettikangasta, jokainen hius, pöly, koirankarva tarttuu kuin magneetti kiinni kankaaseen.
Pieni kokoisekseen Mekko on liian pieni. Yläosan leikkaukset ja rypytykset pilaavat sen.Avasin rypytykset, mutta sitten selkä näyttää ihan pallolta.Yläosa pitäisi ommella uusiksi kokonaan.
Mekko ei ole päällä kovin mukava, koska ei jousta yhtään, elastaania saisi olla. Muuten kyllä olisin tykännyt.
Pieni kokoisekseen Tosi pieni koko. Otin 48 eikä menny päälle ollenkaan, vaikka on mun normaali koko.
Pieni kokoisekseen Mycket liten modell. Storlek 48 motsvarar 44!