Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Hame

Halens

Lyhyt ja kapea malli joustavaa satiinia. Joustava vyötärö. Koristesaumoja ja kaarrokeleikkaus. Pituus n. 44 cm koossa 38.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 40°.

  • Hame
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

2 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Tosi kiva hame. Tilasin turkoosin ja korallin ja kesällä menee leggarien kanssa kivasti. Pieni koko mielestäni. Yleensä menee 34, mutta nyt otin varoiksi 38, ettei kiristä. Korallissa 36 tuntui ihan ok:lta, mutta turkoosia samankokoista en meinannut saada kiskottua ylös.. Että saattaa olla vaihtelua.. Otin sitten molemmat 38.

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Pieni kokoisekseen Tosi kiva hame. Tilasin turkoosin ja korallin ja kesällä menee leggarien kanssa kivasti. Pieni koko mielestäni. Yleensä menee 34, mutta nyt otin varoiksi 38, ettei kiristä. Korallissa 36 tuntui ihan ok:lta, mutta turkoosia samankokoista en meinannut saada kiskottua ylös.. Että saattaa olla vaihtelua.. Otin sitten molemmat 38.
Onko hametta tulossa mahdollisesti lisää värejä koolle 42 tai 44 ?
mikä hameen todellinen hinta loppujen lopuksi on?
miks toi kuvan nainen on noin ??laiha?? pelottavat noi nilkat :(