Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Farkut

Happy Holly

Stretchdenimfarkut, 5-taskumalli. Edessä niittejä. Normaali vyötärökorkeus. Kapeat lahkeet. Lahkeensuut n. 30 cm.

Materiaali
Pesuohjeet Pesu 40°.

  • Farkut
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

17 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Minulle sopiva malli. Tarkoitus oli ostaa tiukahkot, mutta ei liian tiukat "pillifarkut". Onnistuin siinä. Myös hain ns. normaalia vyötärön korkeutta, en matalaa. Onnistuin siinäkin. Nyt on sellaiset farkut joita on kiva pitää tunikan / pitkän topin ja pitkän neuleen kanssa. Hyvä valinta minulle!!!! Ja farkut ovat laadukasta kangasta, sekä hyvin ommellut. Arvostan sitä suuresti. Hintaansa nähden erinomainen tuote.

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Pieni kokoisekseen Kokoni on 36 tai 38. Ajattelin, että koko 36 olisi hyvät, kun ovat Stretchdenimfarkut, mutta asia ei ollutkaan näin, vaan koon olisi tarvinnut olla 38. Muuten farkut ovat ihqut. Noh, odottakoon kaapissa, jos vaikka laihtuisin pari kiloo :)
Suuri kokoisekseen Koko oli liian iso. Mitat otettiin ohjetaulukon mukaan, väri musta.
Koko sopiva Ensin ostin keskisininen koko 42/79 ihan sopivat .Sitten ostin vaalea demin sama koko,mutta olivatkin pidemmät ja isommat muutenkin .Olikohan tullut virhe merkintä kokoon ? Muuten ihan hyvä kun on eri mittaista sisäsauman pituutta....
olis ollu ihanat mut 36 koon nappi ei mennyt kiinni, vaikka norm. aina 34/36 housuja käytän. mustia siis kokeilin.
Koko sopiva Hyvät perus farkut...
Koko sopiva Tummansiniset vastasivat kokoaan. Hyvä ostos.
Pieni kokoisekseen Mustat oli pienemmät kuin siniset. Pitää palauttaa, kun ei mahdukaan päälle.
Koko sopiva Hyvin istuvat, koko täsmäsi, lahkeenpituus juuri oikea. Kannatti ostaa!
Suuri kokoisekseen Tummansin. Hieman oli isommat mitä taulukon kokojen mukaan piti olla. Mutta hyvän malliset muuten.
Koko sopiva Olen ostanut näitä farkkuja nyt kolmet, keskisiniset, mustat ja viimeisimmäksi harmaat. 36 on itselleni juuri sopiva ja vastaa hyvin kokoa. Ovat todella hyvin istuvat. Mustat ja keskisiniset samankokoiset keskenään, harmaat ovat tiukemmat. Tässä tapauksessa hyvä juttu, mietin nimittäin pienempää kokoa kun halusin harmaista tiukemmat. Päädyin kuitenkin samaan 36, onneksi!
Pieni kokoisekseen Tummansiniset farkut olivat tosi pienet, tilasin myös keskisiniset samaa kokoa, ne olivat ihan sopivat, tosi hyvin istuvat. Tummansiniset menevät palautukseen.
Superistuvat, sain tänään, no hiukan kesti, mutta ei väliä :) Olen 160 centtinen 55+ kiloinen ja koon 36,lahkeen pituus 174 oli just nappiin, olen TODELLA tyytyväinen :)
Koko sopiva Oikein kivasti istuvat, hintansa arvoiset farkut.
housu kokoni on normaalisti 56. mikä se on teidän taulukossa?
Oletko katsonut koko-oppaasta? Minusta siellä on aika hyvin ilmoitettu että mitkä mitat vastaa mitäkin kokoa ja toisinpäin. Eli ei muuta kuin mittanauha käteen ja mittailemaan. (:
Koko sopiva Napakat, istuvat farkut. Malli oli sopiva omalle kropalle.
Pieni kokoisekseen No just joo tyypillistä toimintaa yks koko löytyy hontaan 8,95..........
Koko sopiva Minulle sopiva malli. Tarkoitus oli ostaa tiukahkot, mutta ei liian tiukat "pillifarkut". Onnistuin siinä. Myös hain ns. normaalia vyötärön korkeutta, en matalaa. Onnistuin siinäkin. Nyt on sellaiset farkut joita on kiva pitää tunikan / pitkän topin ja pitkän neuleen kanssa. Hyvä valinta minulle!!!! Ja farkut ovat laadukasta kangasta, sekä hyvin ommellut. Arvostan sitä suuresti. Hintaansa nähden erinomainen tuote.
Miksiköhän vain lyhin lahjepituus on tuolla tarjoushinnalla?? Harmi pitkäjalkainen kun on niin ei auta *:)
Suuri kokoisekseen ei kannata tilata farkut ylettyvät melkein napaan asti, EN SUOSITTELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muutenkin aika löysät
Mitä tarkoittaa sisäsauman pituus ?
Sisäsauman pituus on lahkeen mitta mitattuna haarasta lahkeen suuhun.