Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Bikiniliivit

Halens

Niskasta tai selästä solmittava halterneckmalli. Vuoratut kaarikupit. Silikoninauha pitää liivit paikallaan. Takana solki.

Materiaali
Pesuohjeet Konepesu pesupussissa/käsinpesu.

  • Bikiniliivit
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

14 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Olen ostanut ko.niskalenkkiliivejä ainakin viisi kappaletta ja jokaisesta liivistä on hakaset menneet rikki muutaman meriuinnin jälkeen. Hakaset on nimittäin muovia eivätkä kestä mitään. Sikäli harmillista, sillä liivit muutoin hyvät ja jää näinollen käyttämättä. Voisiko muovihakasten tilalle laittaa metallihakaset???

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Tosi ihanat bikiniliivit !
Koko sopiva mahtavat uitsut
Siis olen samaa mieltä, bikinit ovat aivan ihanat, mutta minäkin olen ostanut kahdet ja molemmista hakaset menneet rikki jo ennen ensimmäistäkään pesua! Voisitteko laittaa hakasten materiaaliksi jotakin muuta kuin helposti rikki menevää muovia?
Olen ostanut ko.niskalenkkiliivejä ainakin viisi kappaletta ja jokaisesta liivistä on hakaset menneet rikki muutaman meriuinnin jälkeen. Hakaset on nimittäin muovia eivätkä kestä mitään. Sikäli harmillista, sillä liivit muutoin hyvät ja jää näinollen käyttämättä. Voisiko muovihakasten tilalle laittaa metallihakaset???
Kyllä muovisetkin kestää. Näissä bikineissä on yleensä sellainen kova muovinen hakanen, mikä ei kestä, mutta käsityöliikkeissä myydään hakasia, jotka ovat parempaa materiaalia. Metallsiakin löytyy.
Pystyykö tilaamaan tän yläosan ja alaosaks hipsterit, siis pysyvätkö päällä hoikalla japieni rintaisella päällä??
Pieni kokoisekseen Nämä eivät sopineet minulle lainkaan :((( Kuvan mallin päällä näyttävät kauniilta. Minulla normaaliti käyttämäni kuppikoko oli hieman liian pieni (suurempaa ei saatavilla) ja lisäksi kaarituet töröttävät rintojen välistä oudosti eteenpäin. Tietysti, jos tavoitteena on pudotella coctailista oliiveja rintojen väliin, niin sitten nuo töröttävät kaarituet ovat ihan paikallaan :P
Ovatko nämä siis vuoratut vai topatut??? Esittelyssä sanotaan vuoratut, mutta tuolla yhdessä kommentissa, että ovat sopivasti topatut. Eli kumpaa ovat?
Ovatko tässä todella nuo laivastonsininen/ valkoinen täysin samanvärisiä housuissa sekä yläosassa? Kuvassa yläosa näyttää mustalta, ja housuissa väri on täysin kirkkaan sininen? Haluaisin yläosan siis olevan luonnossa yhtä sininen kuin housujen kuvassa, mutta onko yläosa niin sininen vai mustempi?
Olivat ainakin minulla ihan samanväriset.Aika tumma sininen tosin, ei mielestäni kirkkaan sininen
Koko sopiva Tilasin punaiset normaalisti käyttämässäni liivikoossa. Sopivat täydellisesti ja näyttävät päällä todella hyviltä. Ihana malli, korostaa mukavasti yläosaa
Koko sopiva Bikiniliivit vastasivat kooltaan normaalia rintaliivikokoani ja istuivat loistavasti, mutta takana oleva kiinnityssolki hajosi melkein heti.
tuleeko niitä lisää puna-valkoraidalliset?
Koko sopiva Minäkin pidin bikiniliivistä kovasti, mutta solki ei kestänyt minullakaan kovin kauaa!
Kauniit pienirintaisellakin mutta solki napsahti toisena päivänä rantalomalla hajalle... :(
Saako laitettua lisää toppauksia? sopiiko siis pienille rinnoille myös?
Sopiiko vähän isommille rinnoille, koko löytyy kyllä mutta onko tukevat? :)
Itse tilasin punaiset (ihanan väriset) koossa 75DD joka on normaali kokoni ja olivat juuri sopivat! :) Tukevat ja pysyvät täysin paikoillaan niin ei tarvitse pelätä vilauttavansa ;D Ja joissain kommenteissa kun oli että solki oli napsahtanut rikki niin itselläni ei ole ollut pienintäkään ongelmaa
olen kokoa 80DD ja ostin sen kokoisen yläosan, istuvuus oli täydellinen, mutta solki napsahti poikki heti
Koko sopiva Sopiiko vähän isommille rinnoille, koko löytyy kyllä mutta onko tukevat? :)
Tosi hyvä istuvuus,pysyy tissit kupeissa:) Taidan tilata toisetkin.
Koko sopiva Tilasin myös punaisena ja on ihana! Sen malliset kupit, että rinnatkin pysyy varmaan sisällä eikä pompahda uidessa ulos :)
Koko sopiva Tilasin punaiset valkosilla pilkuilla. Aivan ihana yläosa! Sopivan paksuinen toppaus. Liivit vastasi kokoaan.