Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Bikiniliivit

Halens

Push up -mallissa kaaret ja irrotettavat geelitäytteet. Säädettävät olkaimet ja solki takana.

Materiaali
Pesuohjeet Konepesu pesupussissa/käsinpesu.

  • Bikiniliivit
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

6 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Tilasin turkoosina, väri oli ihan kiva, mutta lehdessä luvattiin tämän liivin suurentavan kuppikokoa jopa yhdellä geelitäytteen ansiosta, mutta näin ei todellakaan käynyt minulla. Olen aiemmin täältä tilannut geelitäytteellisiä rintaliivejä ja muutos on todella huomattava ollut, muutenkin nämä geelitäytteen näissä liiveissä on nykyään pienempiä. Palautin siis pois nämä kun ei tapahtunut sitä mitä luvattiin.

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Suuri kokoisekseen Tilasin raidallisena 70B ja olivat todella reilut kuppikooltaan ja ympärysmitaltaan. Geelityynytkin tipahtivat helposti taskuista pienen koon takia. Väri oli ihana niin kuin kuvassakin, mutta suurin ongelma oli koko. Halenssilta kannattaa näköjään ostaa aina kuppikoon pienemmät mitä normaalisti, sillä olen huomannut tämän alusvaatteissakin.
Suuri kokoisekseen ympärysmitta oli aika leveää, oma koko vaihtelee 80B-C ja nyt tilaamani 80C oli liian iso, joten koeilen pienempää, oli ihan nätin näköiset raitaiset kun otin. keelityynyt oli vähän pienehköt mutt jospa ne pysyisivät paikallaan.
Ympärysmitta oli aivan liian suuri käyttämiini liiveihin, muuten kivat. Ympärysmitta ei pitänyt yhtään paikkaansa, kokeilen vielä tilata pienemmällä ympärysmitalla.
Koko sopiva Ihan hyvät ovat, siis sen jälkeen kun poistaa epämääräiset geelityynyt. Värivalikoima voisi olla vähän raikkaampi ja ainoa syy miksi nämä liivit taitaa jäädä ostamatta. Kangas on myös aika paksua, joten ymmärrän mistä vaikutelma 'törö' voisi tulla, yhdistettynä tuon toppauksen kera. Mutta tosiaan oikean värisinä ostaisin kyllä, tuntuu mukavilta päällä ja olkaimetkin asettuu hyvin.
Suuri kokoisekseen Kupit ovat muotoonpräsätyt, ja malli on aika TÖRÖ, joten ei ainakaan minulle sopinut, ja palautukseen lähtee. Otin 70B ja ympärys oli melko kireä verrattuna liiveihin, joista minulla on sama koko.
Pieni kokoisekseen Tilasin turkoosina, väri oli ihan kiva, mutta lehdessä luvattiin tämän liivin suurentavan kuppikokoa jopa yhdellä geelitäytteen ansiosta, mutta näin ei todellakaan käynyt minulla. Olen aiemmin täältä tilannut geelitäytteellisiä rintaliivejä ja muutos on todella huomattava ollut, muutenkin nämä geelitäytteen näissä liiveissä on nykyään pienempiä. Palautin siis pois nämä kun ei tapahtunut sitä mitä luvattiin.