Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Bikinihousut

Halens

Bokserit, joissa kuviollinen vyö ja muovirengas edessä vyötärössä. Painatus toisessa sivussa takana. Vuori edessä ja haarassa.

Materiaali
Pesuohjeet Konepesu pesupussissa/käsinpesu.

  • Bikinihousut
Loppuunmyyty
tai

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

5 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Aivan ihanat! Sopivat hyvin minulle, jolla on isot reidet ja takapuoli, mutta vatsa litteä. Bikinihousut korostivat parhaimpia puoliani eivätkä siirtäneet huomiota reisiin kuten useimmissa malleissa, joita olen kokeillut.

Kokosuositus

  • Kaikki
  • Kommentteja
  • Kysymyksiä & vastauksia
Miksei tuota kuvan siniruskeaa väriä ole saatavilla?
Suuri kokoisekseen Ihanat housut! Valitsin omaan kokooni nähden yhden koon suuremman ja housut ovat aika isot. Huomasin kuitenkin, että parempi näin - eipähän käy takapuolelle ahtaaksi! Löysät ne eivät ole, yltävät vain melko ylös jos väkisin vetää. En silti vaihtaisi pienempään.
Koko sopiva Aivan ihanat :)
Koko sopiva Aivan ihanat! Sopivat hyvin minulle, jolla on isot reidet ja takapuoli, mutta vatsa litteä. Bikinihousut korostivat parhaimpia puoliani eivätkä siirtäneet huomiota reisiin kuten useimmissa malleissa, joita olen kokeillut.
riippunee ilmeisesti koosta, se istuvuus :)
Nämä housut istuu kivasti!