Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

T-paitaliivit 2-Pakkaus

Petite Secrets

2 kpl/pakkaus.Topatut ja muotoonprässätyt kupit, jotka kohottavat ja tukevat. Antavat povelle luonnollisen muodon.Leveiden, säädettävien olkaimien toppaus lisää mukavuutta.Täydelliset rintaliivit myös isoille rinnoille.Joustavaa mikrolaatua.Huomaamattomat vaatteiden alla.

Materiaali
Pesuohjeet Konepesu pesupussissa/käsinpesu.

Osta asukokonaisuus

 • T-paitaliivit 2-Pakkaus
 • T-paitaliivit 2-Pakkaus
 • T-paitaliivit 2-Pakkaus
 • T-paitaliivit 2-Pakkaus
 • T-paitaliivit 2-Pakkaus
 • T-paitaliivit 2-Pakkaus
 • T-paitaliivit 2-Pakkaus
 • T-paitaliivit 2-Pakkaus
 • T-paitaliivit 2-Pakkaus
 • T-paitaliivit 2-Pakkaus
 • T-paitaliivit 2-Pakkaus
15,95 €29,90 €
Pituus
7 Muiden mielestä koko oli SOPIVA
Koko-opas

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

16 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

No niin,..laitoin jo aiemmin että olen vuosia jo käyttänyt D-kupin rintsikoita ja nämä oli mulle liian isot...tilasin C-kupilla ja nyt kun nämä tuli niin isot on nämäkin ja vasen kaarituki painaa todella ilkeesti käsivarteen. Enkä ole edes laihtunut että syy kuppikoon pienentymiseen olis siitä johtuvaa.

Kokosuositus

 • Kaikki
 • Kommentteja
 • Kysymyksiä & vastauksia
Onko näissä liiveissä kaaritukia.
Tämä on Halensin vastaus Kiitos yhteydenotostasi. On kaaritukia. Terveisin Liisa
Koko sopiva Ihanat, pehmeät liivit, nostavat sopivasti ja pitävät hyvin rinnat paikallaan.
Koko sopiva Koko sopiva, pehmeät päällä eikä mistään paina. Luulenpa että tulee yhdet suosikeistani, jos kaarituetkin pysyy paikoillaan..
Koko sopiva Tuntuu hyviltä. Varmasti paljon käytössä. Eivät paina eikä purista.
Suuri kokoisekseen No niin,..laitoin jo aiemmin että olen vuosia jo käyttänyt D-kupin rintsikoita ja nämä oli mulle liian isot...tilasin C-kupilla ja nyt kun nämä tuli niin isot on nämäkin ja vasen kaarituki painaa todella ilkeesti käsivarteen. Enkä ole edes laihtunut että syy kuppikoon pienentymiseen olis siitä johtuvaa.
Koko sopiva Olen aikaisemmin ostanut samaisia t-paitaliivejä, jotka ovat olleet suosikkejani. Nyt tilasin niitä lisää ja jokaisista on ensimmäisellä käyttökerralla karanneet kaarituet. :(
Suuri kokoisekseen Olen vuosia käyttänyt D-kuppia ja nyt ois mahtunu vaikka villasukat lisäksi eli kokeilen vaihtaa yhtä kokoa pienemmäksi josko ne olisi sitten sopivat.
Suuri kokoisekseen Valitettavasti eivät mulle istuneet.
Koko sopiva Ihan parhaat liivit! Ei mitään moitittavaa, olen tilannu jo 2 paria.
Suuri kokoisekseen Liivit kerran käytössä ja kaarituki irti!
Koko sopiva Kerrankin juuri sopivan kokoiset liivit!
Suuri kokoisekseen Isoa mallia. Ja tuotekuvauksessa sanotaan, että on topattu, mutta eipä ole. Ainoastaan kauttaaltaan vuorattu, eikä siis myöskään kohota.
Tuotekuva ko r-liiveistä värissä beige selän puolelta: topattujen olkaimien päät ulottuvat olan yli ja joihin on ommeltu jatkoksi säätövarat - JOILLA SIJOITUKSELLA SÄÄTÖSOLJET OVAT KAKSINKERTAISTEN OLKAIMIEN MATERIAALIEN ANSIOSTA SELÄSSÄ LAPALUIDEN PÄÄLLÄ KUIN SARVINA TÖRRÖTTÄMÄSSÄ: - EI KIITOS,, TÖRKEÄN NÄ- KÖISTÄ;, + MITÄ JÄRKEÄ ON OSTAA V A I N E T U P U O L E L T A SILEÄT T-PAITA LIIVIT? Laatua ylös, värisävy erinomainen.
Olisiko tätä mallia mahdollista saada myös maitokahvin ruskeana? Etenkin valkoiset, mutta myös mustat liivit näkyvät ohuiden vaaleiden toppien alta - valkoiset suorastaan loistavat kesällä kun iho on ruskettunut. Lämpimän ruskean sävyisenä nämä liivit olisivat vieläkin paremmat, etenkin jos voisi tilata pakkauksen jossa on kahdet ruskeat liivit.
Koko sopiva oikein kivat perusliivit. koko täsmäsi minulla oikein loistavasti. miinusta tulee siitä, että kaarituet narisevat liikkuessa inhottavasti. ainakin näin uutena. enpä tiedä jos pesu aj pito auttaisivat asiaa...en siis oikein näitä liivejä pukisi mihinkään hiljaiseen tilaisuuteen/paikkaan.
Suuri kokoisekseen Tosi isot, ei vastaa kokoa vaan kannattaa tilata yhtä pienempää kuppia kuin yleensä. Rinnanympärysmitta ok, kuppi vaan iso verrattuna kaupan liiveihin. Muuten tosi hyvän oloiset ja mukavat.
Mieluisimmat liivini mitä olen päätynyt tilaamaan aina uudestaan. Olen aina yhtä iloinen huomattuani että niitä vielä saa.
miksi tilata uusia ehjien lisäksi elleivät vänhat hajonneet? munlla JOKAINEN halensin liivi ratkennut ja kaarituet lentäneet kaaressa parissa kuukaudessa!
Onkohan näitä tulossa kokoa 70D?
Tämä on Halensin vastaus Ei ole koossa 70D, löytyy koossa 75D