Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Monitoimiliivit

Petite Secrets

Kaariliivit kiiltävää joustopitsiä.Topatuissa ja muotoonprässätyissä kupeissa irrotettavat geelityynyt, jotka luovat täyteläisen vaikutelman. Push up -vaikutelma suurentaa povea vähintään yhdellä kuppikoolla.Syvään uurrettu, reikäpitsi takana, satiinirusetti ja strassikoristelu.Säädettävät olkaimet, joita voidaan käyttää tavallisesti, halterneck-tyylisesti tai selässä ristikkäin.C- ja D-kupeissa ylimääräinen hakasrivi.

Materiaali
Pesuohjeet Konepesu pesupussissa/käsinpesu.

Osta asukokonaisuus

 • Monitoimiliivit
 • Monitoimiliivit
 • Monitoimiliivit
 • Monitoimiliivit
 • Monitoimiliivit
 • Monitoimiliivit
 • Monitoimiliivit
 • Monitoimiliivit
12,95 €19,95 €
Pituus
12 Muiden mielestä koko oli SOPIVA
Koko-opas

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

43 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Jos on isot rinnat, kannattaa ottaa rintojen alta ympäryskoko 5cm isompi!

Kokosuositus

 • Kaikki
 • Kommentteja
 • Kysymyksiä & vastauksia
halua itsekki tietää tuleeko kokoa 95D
Tämä on Halensin vastaus Hei, emme saa tuotteesta lisää kokoja t.Minna
Tosi paljon kokoja loppu tuleeko milloin lisää?
Koko sopiva Muuten kivat ja tykkäsin kovasti, mutta olkaimet eivät olleet mielestäni kivat.
Suuri kokoisekseen Liian iso kuppikoko. Olkaimia ei saa kiristettyä tarpeeksi, joten olkaimet jää roikkumaan.
Suuri kokoisekseen Tilasin pienimmän koon,mutta mielestäni oli kyllä ainakin 2 kokoa suurempi kuppikoko ja ympäryskin kokoa suurempi,tai sitten minun kohdalle sattui vain virheellinen tuote.Omituinen "höllyvä" täyte.
Pieni kokoisekseen itse tilasin omaa normaalia kokoani ja olivat ympäryksestään huomattavasti pienemmät. mahtuivat päälle kuitenkin joten pidin. ei olisi pitänyt sillä kolmannella käyttökerralla tosiaan olkainten muoviosa hajosi :( todella harmi sillä olivat hyvät päällä
Pieni kokoisekseen Tumma fuksia ja punainen hyviä väriltään. Oma kokoni tosiaan liian pieni ympärysmitaltaan, mutta seuraava isompi koko oli kupeistaan kaksi kertaa levämpi, vaikka samaa kuppia oli kummatkin :( joten palautukseen..... LIsäksi tosi heppoinen kiinnitys, ei pysynyt paikallaan, ja varmaan menee helposti rikki.
Pieni kokoisekseen Tosi pienet ja ei tue ollenkaan..
Pieni kokoisekseen Ympärysmitta ihan liian pieni.. 85, jota normaalisti käytän, meni juuri ja juuri kiinni.
Upea olisivat ollet, JOS ymp.mitta olisi pitänyt paikkaansa edes 'lähelle'! Käytän normaalisti 85, mutta tässä koko 90 toi mieleen 75!! Todella harmi, että mitoitus noin pahasti pielessä =(
Koko sopiva miinusta liian paksun toppauksen ja muovi-osien vuoksi, muutoin rintaliivit olivat kauniit ja istuvat, vaikka olen iso rintainen (koko 90C). mielestäni näin isoissa koossa ei tarvitsisi olla lainkaan toppauksia!! väri laventeli todella kaunis ja hempeä. palautukseen meni :(
Koko sopiva Seksikkäät ja vie mieheni katseen sängyssä .
Pieni kokoisekseen henk koht mua ärsyttää kun ei missään nettikaupoissa ole tarpeeksi isoja kokoja liiveissä ei täällä eikä elloksella missä kuitenkin yleensä KAIKKI vaatteeni tilaan
Koko sopiva Parhaimmat rintaliivit ikinä! :)
Pieni kokoisekseen olisi kyllä muuten hyvät liivit mutta koko todella pieni, D-kupin tilasin ja koko oli ennemmin B koon luokkaa... eli ei sovi suuri rintaisille... saisiko tänne isompia kokoja+
Koko sopiva Hyvän tuntoiset päällä ja pidän siitä että takaosa on leveä ja kiinnityshakasia kolme, ainakin isommissa kokoissa. Johtuneeko sisällä olevista geelityynyistä vai mistä mutta rintaliivit hiostavat rintojen alta (muissa liiveissä ei ole tätä ongelmaa ollut), mutta onneksi ne geelityynyt saa otettua tarvittaessa pois.
Ne muoviosat on kyllä harmillisen hepposia, varsinkin kiinnityskohdassa...Ja kuppikoko saisi olla hiukan pienempi, muttei kauheasti...muuten kyllä hyvät liivit.
Koko sopiva Hyvät liivit, parhaat mitkä olen mistään ikinä löytänyt =)
Koko sopiva Muuten ois ollu tosi hyvät liivit, mutta muutaman käytön jälkeen lähti molemmat kaarituet irti ja roskiin lensi nämä kertakäyttö-rintsikat...
Ihan ok liivit isompirintaisellekin,, 90 D, en olisi alkuun uskonut,, mutta ihan hyvät ovatr
Koko sopiva Todella mukavan tuntuiset päällä. Koko oli juuri sopiva.
Koko sopiva Hyvän tuntuiset päällä. Kivemmat vielä, jos saisi olkaimet kokonaanki pois. Niskan taakse laitettaessa olkaimet saisivat olla myö tiukemmat, turhan pitkät. Rintsikoiden sisällä olevat geelityynyt halvan oloiset. Muutamien pikku puutteiden tai vikojen oltaessa, suosittelen silti tuotetta, jos haluaa moniköyttöiset liivit. Kuten muutkin sanoneet, muoviset kiinnitys kohdat saattavat mennä rikki käytössä, tosi heppoisen oloiset.
Miksi hintana on 4,95e ja silti kaikki värit näyttävät maksavan 16,95?
Oon huomannut että täällä Halensilla se ei välttämättä näytä automaattisesti oikeaa hintaa pelkästään väriä vaihtamalla. Monesti joutuu klikkailemaan vielä erikseen ensin oikean koon ja sitten taas oikean värin, jotta varsinainen hinta tulee näkyviin. Vaikeus onkin siinä ettei tiedä mikä väri milloinkin on alennuksessa ja monesti joutuu klikkailemaan sen miljoona kertaa ennen kuin selviää.
Pieni kokoisekseen Jos on isot rinnat, kannattaa ottaa rintojen alta ympäryskoko 5cm isompi!
Koko sopiva Liiveissä ei ole mitään vikaa mutta tuohon tuotteen kokovalinta kohtaan olis kiva jos noi kuvan rintsikat muuttuis valitun värin mukaiseksi. Noi ajatukset siitä mikä on merenvihreä tai myyrän ruskea tms jättää vähän arveilujen varaan. Liilasta ja punaisestakin löytyy jo aika monta sävyä. Sikaa säkissä ostamaan...
Koko sopiva Hyvät, monipuoliset & kauniit.
Minkä kokoisia liivejä te kokeilleet suosittelisitte tästä mallista mulle kun yleensä kokoni on 75B tai sen rinnakkaiskokoina 80A tai 70C? Lähinnä kun lueskelin noita kommentteja, ettei tän koko oo vastannut sitä yleistä mitotusta niin jäin vähän miettimään.. Entä miten ratkaisitte ton olkain-ongelman, jos ne on olleet liian pitkät?
Tämä on Halensin vastaus Meidän on vaikea sanoa mitä kokoa tarvitset. Jos olet epävarma voit käyttää meidän mittataulukkoa. Halens asiakaspalvelu
Kyseinen tuote on alennuksessa mutta miksi hinta hyppää 16,95€ heti kun siihen valitsee värin? Meinasin jo tilata mutta onneksi huomasin tämmösen pienen "huijauskikan". Elikkäs, onko tuote alennuksessa vai ei? Pari viikkoa sitten tilasin Löytöjä -osiosta paidan mutta kun paketti tuli niin se oli normaalihintainen vaikka tilatessa se oli alennuksessa niin minusta aika epäluotettavaa hommaa.
Tämä on Halensin vastaus Alkaen 9.95€, elikkä ei koska kaikkia värejä. Halens asiakaspalvelu
Koko sopiva tosi kivat on !
Aivan parhaat liivit niin kauan kuin muoviosat kestää. Niistä nyt pitäisi ehdottomasti saada paremmat, niin enpä muita liivejä ostaisikaan!
Tilasin kyseiset liivit muutama vuosi sitten. Mukavat ja hyvät muuten mutta olkaimet ovat liian löysät :( Niskalenkkiliiveinä ovat hyvät.
nättejä liivejä, tilaisin jos olisin ensikertalainen mutta en uskalla tilata halensilta enää ainuitakaan rintaliivejä. tilasin 6-7 vuotta sitten muutaman kerran liivit halensilta ja niistä hajosi JOKA KERTA heti ensimmäisellä ''säätökerralla'' muoviset säätöosat... ja alla olevista kommenteista päätellen laatu ei ole vuosien varrella muuttunut joten ei kiitos.
Pieni kokoisekseen Mielestäni ainakin D-kuppi oli pieni verrattuna moniin muihin merkkeihin. Olkaimet olivat liian ohuet, etenkin D-kupin rinnoillle. Muuten kauniit liivit, ja värivaihtoehdoista plussaa.
Suuri kokoisekseen Nämä ovat muuten tosi hyvät liivit, kauniit ja napakka ympärysmitta, mutta kuppikoot ovat mitoitettu liian suuriksi. A-kuppikin oli aika isohko moniin muihin merkkeihin verrattuna. Se on B-kupin rinnoille hyvä, mutta A-kupin rinnoille ei ole sopivaa kokoa. Ja olkaimet ovat aivan liian löysät! niitä ei saa kiristettyä tarpeeksi :(
Loistavasti istuvat, olkaimet voisivat olla napakammat. Täytyy tilata toinenki väri oli niin kivat :)
Olen tilannut ko. liivit kauan aikaa sitten ja tykkäsin niistä todella. Malli oli hyvä ja olkainten muunneltavuus huippuluokkaa. Nyt suunnittelin uusien tilaamista, mutta epäröin kovasti lukiessani kommentteja laadun huononemisesta ja tuotteen muuttumisesta. En taida uskaltaa enää tilata.
Satun olemaan pienirintainen, ja tästä syystä käytänkin geelitäytteisiä push up-liivejä. Näiden liivien ongelma on, että jopa kuppi 75A oli minulle liian suuri siten, että peittää koko rinnan sisälleen, ja tämä saa näyttämään entistä laudemmalta. Siskoni (kokoa 75B) kokeili näitä, ja ne olivat hänelle oikean kokoiset. Haluaisinkin esittää harmistuneen mielipiteen siitä, että tällaiset liivit, joiden tarkoitus on juuri tuoda runsautta poveen, on tehty mitoituksiltaan liian isoksi. Ongelma hoituu niillä, joiden koko on vaikka juuri B-kuppi, vaihtamalla liivit A-kuppiin, mutta ikävä kyllä A-kupista pienempää ei enää ole, joten nyt jäin itse ilman. Minulla on muita geeliliivejä, joissa koko 75A on sopiva, joten ongelma ei ole pelkästään minun rakenteessani. Kauniit liivit kyllä ovat, sitä en kiellä, mutta se käyttäjäryhmä, jotka tällaisia eniten "tarvitsisivat", eivät hyödy näistä mitään.
tykkäääään!
muoviosat ovat todellakin ihan onnettoman hauraat. Ensimmäiset palautin heti sovituksessa hajonneen muoviosan takia, ja tilalle tulleistakin sama osa hajosi melkein heti. Tein niistä sitten vain niskalenkkiliivit. Muuten hyvän malliset
Olen tilannut näitä samoja liivejä jo tosi monesti, parempia en ole löytänyt. Istuvat aivan huipusti. Aikaisemmin kun tilasin, olin enemmän kuin tyytyväinen. Toisen satsin tilattuani, olkaimet olivat ylipitkiä, joten jouduin lyhentämään niitä. Muoviosat ovat osoittautuneet myös todella heikoiksi. Onko laatu muuttunut, vai mistä kyse? Tilaan silti, mutta toivoisin, että ne myös kestäisivät!
Ikävä kyllä tuote on muuttunut. Alkuperäiset olivat ihanat ja nyt meni palautukseen....
Aivan ihanat päällä ja muutenkin kauniit. Mutta olkainten muovi-osat ei pysy kiinni, joten liivien olkaimet roikkuvat.
Liivien olkainten muoviset osat TODELLA heiveröisiä. Parit kerrat käytetty ja muoviosa sanoi RÄKS!
Olkaimet hankalat, irtoavat muovihakasista päälle laitettaessa. Normaalilla tavalla pidettäessä olkaimet käyvät liian pitkiksi.
Eikö saatavana ole näihin kyseisiin liiveihin myös alushousuja?
Todella hyvät ja edulliset. Ihonväriset ovat ehkä maailman monikäyttöisimmät, kun käyvät minkä tahansa mallisen ja värisen yläosan kanssa.
Heippa! Voisiko saada sellaista kuvaa, jossa näkyisi punaiset liivit?
Hei!
Valitettavasti jostain syystä meillä ei ole netissä kuvaa liiveistä punaisena. Väri on puhdas punainen. Tuotteesta löytyy kuva viimeisimmän kuvastomme sivulta 097.
Terveisin, Anna
Asiakaspalvelu
Kauniit, istuu hyvin ja on päällä tosi hyväntuntuset ja mukavat. Ehdottomasti lähtee lisää tilaukseen.
Todella ihanat ja hyvin istuvat! Näitä lisää!
kauniit ja tukevat liivit
åkkiä täytyy tilata näitä lisää ja joka väreissä, aiavn loistava tuote!!