Asiakaspalvelu

Soita meille

ma-pe 8-21 ja la-su 10-15
0206 90190

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu@halens.fi

Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 8-21 sekä viikonloppuisin 10-15. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa ja voit kysyä meltä ostoksistasi, laskusta, palautuksesta, reklamaatiosta ja muusta.

Mene asiakaspalvelun sivulle

Balconetteliivit

Petite Secrets

Pehmustetut, muotoonprässätyt kupit, joissa kaarituki ja push up -toppaus. Leveä hakaskiinnitys ja liukuestenauha, joka pitää liivit paikallaan. Irrotettavat, säädettävät olkaimet. Mukana toiset, silikoniset olkaimet.

Materiaali
Pesuohjeet Konepesu pesupussissa/käsinpesu.

Osta asukokonaisuus

 • Balconetteliivit
 • Balconetteliivit
 • Balconetteliivit
 • Balconetteliivit
 • Balconetteliivit
 • Balconetteliivit
 • Balconetteliivit
 • Balconetteliivit
 • Balconetteliivit
Alk. 8,95 €17,95 €
Pituus
8 Muiden mielestä koko oli SOPIVA
Koko-opas

Suosittuja tuotteita

Vinkkejä

19 kommenttia

Hyödyllisin kommentti

Erittäin kauniit ja pysyvät hyvin paikoillaan leveän 3-rivihakasten avulla. Ostin jo kolmet! :) Ympärys löystyy kyllä nopeasti käytössä, joten parempi ollakin napakka aluksi.

Kokosuositus

 • Kaikki
 • Kommentteja
 • Kysymyksiä & vastauksia
Pieni kokoisekseen Tilasin liivit kokoa 85A. Liivit eivät tuumanneetkaan mennä kiinni, olisivat saaneet olla ainakin 10cm pidemmät. Liivejä takaisin pakkauspussiin laittaessani, huomasin että pussissa oli kyllä koko 85A, mutta itse liiveissä luki 70DD?! Ei ihme etteivät ne menneet kiinni... Liivit olivat kyllä tosi kauniit, harmi vain että olivat ihan väärää kokoa...
Tämä on Halensin vastaus Hei,pahoittelemme että varasto pakannut väärät koot. t.Minna
Koko sopiva Nämä on yllättävän hyvät liivit myös olkaimettomana pidettäessä. Tilasin mustat ja taidan tilata toisenkin värin.
Minusta aivan ihanat ja kauniit liivit ja vastaavat odotusta. haluaisin tilata lisää. tuleeko liivejä vielä myyntiin?
Koko sopiva Erittäin kauniit ja pysyvät hyvin paikoillaan leveän 3-rivihakasten avulla. Ostin jo kolmet! :) Ympärys löystyy kyllä nopeasti käytössä, joten parempi ollakin napakka aluksi.
Tilasin liivit. Käytän kokoa 85 B. Nämä liivit eivät mahtuneet päälle. Mittasin liivien ympärysmitan ja se oli 70 cm. Eli aivan liian pieni koko ilmoitettuun kokoon verraten.
Tämä on Halensin vastaus Kiitos yhteydenotostasti. Otithan yhteyttä asiakaspalveluumme. Terveisin Liisa
Ympärysmitta mulla ainakin juuri sopiva.Kuppikoko norm.C, mutta push upissa kannattaa aina ottaa isompi kuppikoko. Hyvät olivat, tilasin jo toiset.
Pieni kokoisekseen Muuten sopivat ja hyvät,rinnanympärys vain ihan liian tiukka. Ahdistava.
Koko sopiva OLI HYVÄT LIIVIT MUUTEN , MUTTA AIVAN LIIAN TIUKKA RINNAN YMPÄRYS, AHDISTI TODELLA PITÄÄ JA JÄI SELVÄT JÄLJET SIITÄ ETTÄ KIRISTIVÄT , OLI TUKALA PITÄÄ , MUUTEN KOKO OLI OIKEA.
Oisko isompia kuppeja saatavilla? DD ja siitä seuraavia. aivan ihanat, ihanat liivit mutta mulle niin pienet :( ehdottomasti ostan jos sais isompana.
Todella kauniit ja ovat saaneet hyvää palautetta mieheltä ;) Toppausta aika runsaasti, mutta se ei mitenkään haittaa. Tilaan ehdottomasti toisetkin!
Koko sopiva Todella kauniit! Minun mielestäni ei ole mitään ihmeen muotoiset kupitkaan. Ainut huono juttu, että olisi ehkä sittenkin pitänyt tilata D kuppi eikä C. Suurin osa rintaliiveistäni on kyllä C, mutta en tiedä valitsinko vähän liian pienet tällä kertaa.. pitääkö balconette liiveissä valita aina isompi koko?!
Koko sopiva Ihmeen muotoiset kupit....
Löysikö kukaan niitä saman sarjan pöksyjä? Minä en ainakaan. Asiakaspalvelu, jeesiä?
Pieni kokoisekseen Mulla teki rinnan muodosta hieman "suippomaisen", pidin kuitenkin liivit, koska tosiaan tuntuivat tukevan hyvin ilman olkaimiakin (D-kuppi).
ostaisin jos sais tytön mukaan
No HEH HEH!
Ei varmaan saa... !
Koko sopiva Todella kauniit ja tukevat liivit, toisiaan erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Täytyy tilata mustatkin
Koko sopiva Todella mukavat liivit ja tukevat hyvin ilman olkaimia. Erittäin hyvä hinta-laatu-suhde. Suosittelen kaikille!
Onko näihin samaa sarjaa alushousuja?
Koko sopiva Aivan ihanat suosittelen kaikille!!!!!!